Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE. W tej kwestii akurat z Ciebie przykładu nie biore... :polew:

ja mam ludzi od tego , jestem zbyt leniwy :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i robią to w quattro :polew:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 15:26_________________________________________________czesc tukan :hi:

Opublikowano

dzieki Trzeniu za kontakt...gosc miazga, w srode samochod leci do niego....

Opublikowano

dzieki Trzeniu za kontakt...gosc miazga, w srode samochod leci do niego....

spox... :cool1:

Opublikowano

:hi:

Robert :notworthy: ......za noweczsny system walki z przeciwnikami na drodze, wystarczy zajechać komuś drogę i dawaj na szybę :polew: :polew: :polew:

nie ma sprawy :gwizdanie: luzik nie życzę sobie takich prezentów :evil::notworthy:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 17:41_________________________________________________

No to juz wiemy ;( UKRECONY WAŁEK ROZRZADU ---> Kto może załatwić silnik 2.0 TDI do B7????[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 13:57_________________________________________________

wlasnie siedzę na jakimś zadupiu przed michałowicami, dwa razy zgasło mi autko, przez chwilę tracił obroty, zaczął terkotac i zgasł. Teraz nie mogę odpalic. Nie mam :sick3: pojecia co to moze byc. Wcześniej jedynie było słychać dwumas na półprzegle i na ciepłym silniku długo kręcił zanim odpalil. Jakieś sugestie?

Karol... mam nadzieję że to nie to ... ;( czytaj --->> http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=80094&highlight=

TRZENIU PRAWIE WYKRAKAŁEŚ....

silnik z jakim oznaczniem najlepiej kupic??

Przykro :([br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 17:42_________________________________________________jak mogę w czymś pomóc to napisz :)[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 17:43_________________________________________________właśnie wróciłem znajoma wjechała pod tramwaj :gwizdanie: ale zima po drugiej stronie Wisły :shocked:

nie szuka ktoś małego samochodu dla żony :gwizdanie: Clio 2002 :) lub C3 :)

Opublikowano

Taki samochód dla żony? To chyba że po 30 latach małżeństwa :naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 17:49_________________________________________________jedzie się ktoś poślizgać wieczorem? :gwizdanie: oczywiście samochodem :naughty:

Opublikowano

Taki samochód dla żony? To chyba że po 30 latach małżeństwa :naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 17:49_________________________________________________jedzie się ktoś poślizgać wieczorem? :gwizdanie: oczywiście samochodem :naughty:

a umiesz :polew:

Opublikowano

nie , dopiero się uczę

Opublikowano

a bedziesz robił kulig ? :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 18:02_________________________________________________

Co tam słychac modyfikatorze :naughty:

na okres zimowy przerwa :)

Opublikowano

nie szuka ktoś małego samochodu dla żony :gwizdanie: Clio 2002 :) lub C3 :)

Ja szukam, ale więcej jak astra z 97r nie kupuje :decayed:

Opublikowano
:hi: chłopaki, mam nokie e51 do sprzedania nówkę prosto z salonu jak ktoś zainteresowany to pisać do mnie :hi:
Opublikowano

Ja mam dwie 6300 pod plusa, nówki a co do ślizganania to ja się troszkę pobawiłem na ręcznym HAMULCU :chytry:

niezły :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 23:22_________________________________________________acha byłem w teatrze na "okno na parlament" za***ista sztuka, boki można zrywać aż mnie szczęka od śmiechu bolała :polew: :polew: polecam :wink4:

Opublikowano

ja codziennie mam teatr... w pracy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Cześć pany :hi:

KERCZI współczuję ;(

Ale zajebioza na polu, zapraszam coś się poślizgać za pas koło mnie :naughty::kox:

Opublikowano

Pablo Ty nie na czacie? :naughty:

na pasie są dziury :thumbdown:

Opublikowano

Pablo Ty nie na czacie? :naughty:

na pasie są dziury :thumbdown:

Trzeniu no właśnie się pytają lachony o Ciebie gdzie jesteś :naughty::decayed:

No jeszcze są dziury ale jakieś pierwsze gracjany już tam smigają kaszlakami :polew: :polew: :polew: :polew:

Ja zaraz zmykam bo znowu ciężko będzie wstać z rana..[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 23:43_________________________________________________

http://pl.youtube.com/watch?v=SPZE-nMnH9M

:polew: :polew: :polew: j**any :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

PABLO DAJ JUŻ SPOKÓJ JUŻ WYSTARCZY :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ja wlasnie wrocilem ze slizgania, ale quattro z j**anym przyciskiem zamiast recznego to jakies nieporozumienie :thumbdown: no nic, czekam na Niunie :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.