ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nie zalałem castrola 10w40 bo ten wczesiejszy specjalnie wlałem zeby wyczyścił silnik bo był zarypany jak by ktos ze 40000 nie wymieniał oleju. no i wyczyscił az za bardzo bo poszedł uszczelniacz w turbo. ale teraz jest ok wymieniłem uszczelniacze bo myslałem ze to, a tu lipa przykopca dalej.
nex Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zalej 10w60 edge sport castrol. Mi na innych przykopcał strasznie na zimnym na siwo, na tym nic a nic
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 był ostatnio na forum co ? hehe , wąski dajesz czadu :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zalej 10w60 edge sport castrol. Mi na innych przykopcał strasznie na zimnym na siwo, na tym nic a nic wiesz dobrze ze to półsrodek pozatym na tym oleju mam zrobione 4tyś wiec jeszcze nie czas. a kopci mi tylko wtedy jak odpale auto na zimno i zostawie na wolnych obrotach. wtedy po jakiejs minucie zaczyna kopcic i tak przez chwile jak przegazuje to przestaje i potem juz cały dzien jest spokoj. natomiast jak odpale i pojade odrazu to nie kopci. prze....ane
nex Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zalej 10w60 edge sport castrol. Mi na innych przykopcał strasznie na zimnym na siwo, na tym nic a nic wiesz dobrze ze to półsrodek pozatym na tym oleju mam zrobione 4tyś wiec jeszcze nie czas. a kopci mi tylko wtedy jak odpale auto na zimno i zostawie na wolnych obrotach. wtedy po jakiejs minucie zaczyna kopcic i tak przez chwile jak przegazuje to przestaje i potem juz cały dzien jest spokoj. natomiast jak odpale i pojade odrazu to nie kopci. prze....ane miałem identycznie i pomogło zalanie tego co pisałem wyzej
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 19:37Cytuj zalej 10w60 edge sport castrol. Mi na innych przykopcał strasznie na zimnym na siwo, na tym nic a nic wiesz dobrze ze to półsrodek pozatym na tym oleju mam zrobione 4tyś wiec jeszcze nie czas. a kopci mi tylko wtedy jak odpale auto na zimno i zostawie na wolnych obrotach. wtedy po jakiejs minucie zaczyna kopcic i tak przez chwile jak przegazuje to przestaje i potem juz cały dzien jest spokoj. natomiast jak odpale i pojade odrazu to nie kopci. prze....ane miałem identycznie i pomogło zalanie tego co pisałem wyzej no zobacze jak bede miał zmiane to jak cos to sprubuje zobaczymy co bedzie.
nex Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mnie i tak wnerwia to ze nie kopci a gdzieś pali te 4 litry , wyciek wykluczony w 100%
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mnie i tak wnerwia to ze nie kopci a gdzieś pali te 4 litry , wyciek wykluczony w 100% moze to amba fatima było i nima
nex Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nie no wku***a mnie to już [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 19:53_________________________________________________10.000 km (dziesięć tysięcy) :decayed:
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nie no zartowałem tez bym sie wqr...ał.
Tytus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nex to po co Ty olej wymieniasz? Od wymiany do wymiany to Ty masz już 5 litrów przelane
nex Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nex to po co Ty olej wymieniasz? Od wymiany do wymiany to Ty masz już 5 litrów przelane bo szukam tego zbawiciela , następnym razem wleje minerala
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bo szukam tego zbawiciela , następnym razem wleje minerala tylko zeby ci sie nie zatrzymała turbinka
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 10000 to luz , myślałem ze na 1000 :gwizdanie: chociaż to i tak za dużo [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 20:11_________________________________________________pojeb... mi się , odwrotnie miało być [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 20:12_________________________________________________a nie , jednak ok :gwizdanie:
themOn Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 10000 to luz , myślałem ze na 1000 :gwizdanie: chociaż to i tak za dużo [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 20:11_________________________________________________pojeb... mi się , odwrotnie miało być [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 20:12_________________________________________________a nie , jednak ok :gwizdanie: chłopcze odstaw ten denaturat
topor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 chlopaki, pytanie za 100pkt. Jedzie moze ktos z Was niedlugo do Zielonej Góry lub gdzies w okolice Zielonej?? :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Themon , pisałem do Ciebie na gadaczu a Ty co ?
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 pewnie boczek obgryzał :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 pewnie boczek obgryzał :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi