Wąski Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 wszyscy uciekli :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 08:15_________________________________________________ Wąski,masz jeszcze te kółka zimowe ?co w gieldzie malopolskiej wisza ? Kepasa wczoraj sprzedał :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 rtocki to gracjan roztocki? nie znałem go od tej strony...
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 rtocki to gracjan roztocki? :polew: Nie ma to jak z rana sie pośmiac
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ależ mam pocisk czerwony teraz :polew:
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 ależ mam pocisk czerwony teraz :polew: ważne ze na głowe nie pada i w dupsko ciepło
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ależ mam pocisk czerwony teraz :polew: ważne ze na głowe nie pada i w dupsko ciepło Jak ma padać skoro słońce swieci...
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak ma padać skoro słońce swieci... gumowa wywłoko nie czepiaj sie szczegółów :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak ma padać skoro słońce swieci... gumowa wywłoko nie czepiaj sie szczegółów :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 11:39_________________________________________________ ważne ze na głowe nie pada i w dupsko ciepło nie pada to fakt, ale w d*pę zimno :> bo się wolno nagrzewa
mega13 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 :hi: Pany kto to się kiedys chwalił że może jakieś rabaty w mix elektronix załatić?
domelq Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 :hi: Pany kto to się kiedys chwalił że może jakieś rabaty w mix elektronix załatić? Najpierw luknij tutaj www.zadowolenie.pl to internetowy oddział MIx Elektronix a mozna odebrać osobiście w Krakowie
stojann Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 k**wa jakis pajac mnie zarysowal w nocy k**wa k**wa ;/
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 jarkoogarniasz PW jasne daj mi trochę czasu, muszę się odpowiednio ustosunkować
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Odpowiedź już znam, muszę ją tylko ładnie ubrać w słówka :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ależ mam pocisk czerwony teraz :polew: ważne ze na głowe nie pada i w dupsko ciepło dokładnie
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Waski gdzie jest moja zapalniczka i popileniczka
Rekomendowane odpowiedzi