Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 to już Sobie nie kupię Jedziesz w Niedziele do Brzeska ? Panowie ktos sie wybiera ?
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 to już Sobie nie kupię Jedziesz w Niedziele do Brzeska ? Panowie ktos sie wybiera ? Nie wiem
jarko Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Rondo Mateczne - Mc Donald NIEDZIELA GODZ. 13.00 Krakusy jadą do Brzeska
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 nie rondo Mateczne , tylko rondo Matecznego Antoni Mateczny - Dziś jego nazwisko kojarzy się krakowianom z Rondem Matecznego, ważnym skrzyżowaniem ciągów komunikacyjnych, potocznie nazywanym Na Matecznym, a także pobliskim, istniejącym do dziś uzdrowiskiem Mateczny. Dyletancie
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 12:44_________________________________________________
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Rondo Mateczne - Mc Donald NIEDZIELA GODZ. 13.00 Krakusy jadą do Brzeska nie wszyscy więc się nie rozpędzaj
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jarko pisze jak mówi :gwizdanie: czytaj forum
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 ani się tak nie mówi ani nie pisze
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 po 24 godzinach na forum czego wymagasz [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 12:49_________________________________________________Jak wróci to nam się dostanie
sokolnh Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm daruj stary, aż mi ciarki poszły, najgorsze te obdarcia miałem takie, tylko ciut mniejsze, ale to i tak nic przyjemnego a motor to bym sobie nadal kupił, tylko że taki stary z wózkiem bocznym tak poza tym to czesc
jarko Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 ani się tak nie mówi ani nie pisze Przestał byś się może trzepiać co i jak kto mówi
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Panowie do sprzedania MAŁO UŻYWANY monitor LG 19cali PANORAMA 192WS Cena 300pln
themOn Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 - Co to jest opera? - To jest takie cos, co sie zaczyna o siodmej, a jak po trzech godzinach popatrzysz na zegarek, jest siodma dwadziescia. ---- Egzamin na agenta specjalnego. Pierwszy kandydat: - W pokoju obok siedzi pana dziewczyna. Ma pan tu pistolet. W 30 sekund ma pan ja zabić. Facet wychodzi, ale po chwili wraca z dziewczyna. - Niestety nie mogłem tego zrobić. Chyba nie nadaję się do tej pracy. Drugi kandydat: - W pokoju obok siedzi pana narzeczona. Ma pan tu pistolet. W 30 sekund ma pan ja zabić. Facet wychodzi, ale po chwili wraca ze swoja narzeczona. - Niestety nie mogłem tego zrobić. Chyba nie nadaję się do tej pracy. Trzeci kandydat. - W pokoju obok siedzi pana żona. Ma pan tu pistolet. W 30 sekund ma pan ja zabić. Facet wychodzi. Po chwili słychać strzały, a następnie jakieś uderzenia. 20 sekund później wraca trzeci kandydat: - Jakiś idiota załadował mi pistolet ślepakami, więc musiałem zatłuc ja krzesłem...
domelq Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jest rozmowa kwalifikacyjna na babcię klozetową. Siedzi babeczka a komisja zadaje jej pytania: - Jak się oznacza ubikację męską? - Trójkątem - odpowieada babcia - Dobrze, a jak się oznacza ubikację damską? - Kółkiem - Świetnie, bardzo dobrze Pani idzie to ostatnie pytanie. Co służy do higieny w ubikacji? - Papier toaletowy - Cudownie, ale odezwiemy się do Pani telefonicznie. - Odpowiada komisja Babeczka wychodzi z sali i zamyka za sobą drzwi a inni kandydaci pytają: - I jak, jak, z czego były pytania? - Dwa z geometrii i jedno z materiałoznawstwa
jarko Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Panowie do sprzedania MAŁO UŻYWANY monitor LG 19cali PANORAMA 192WS Cena 300pln handlarz, a telefon to kiedy mi sprzedasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 18:22_________________________________________________ siema Panowie
sokolnh Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Panowie do sprzedania MAŁO UŻYWANY monitor LG 19cali PANORAMA 192WS Cena 300pln a nie bedziesz miał problem, że tak z firmy wszystko wynosisz ?
Rekomendowane odpowiedzi