Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4:

chyba rozumiecie mój przekaz :polew:

chodzi Ci o :drunk::dance::vaglogi::sex::drinks::sexinbed::boobs::banan1::banan2::banan::seksiasty::radocha::guma::dance2::pleasantry::krol::yeee::banan3: ??? :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ( i Panie :)) taka pilna sprawa.

Nie wiem czy to dobre miejsce na taki post ale pomyślałem, że tutaj dostane odpowiedź. Jeśli miejsce nieodpowiednie, to przepraszam :)

Ale do rzeczy:

Mam do wymiany uszczelki w nastawniku pompu (jedna pod deklem a druga pomiedzy nastawnikiem i pompą) co oczywiście więże się z późniejszym ustawieniem dawki paliwa itp.

I teraz pytanie: gdzie mi to w Krakowie dobrze zrobią? W sumie mógłbym to załatwić jutro u pompiarza na ul. Brzechwy, ale na forum ktoś polecał go unikać i teraz sam nie wiem czy tam jechać w takim wypadku.

Może ktoś potwierdzić złą opinie o tym serwisie (ew. pochwalić) lub polecić inny?

Pisze tutaj bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi,

Z góry dzięki i pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano

Panowie ( i Panie :)) taka pilna sprawa.

Nie wiem czy to dobre miejsce na taki post ale pomyślałem, że tutaj dostane odpowiedź. Jeśli miejsce nieodpowiednie, to przepraszam :)

Ale do rzeczy:

Mam do wymiany uszczelki w nastawniku pompu (jedna pod deklem a druga pomiedzy nastawnikiem i pompą) co oczywiście więże się z późniejszym ustawieniem dawki paliwa itp.

I teraz pytanie: gdzie mi to w Krakowie dobrze zrobią? W sumie mógłbym to załatwić jutro u pompiarza na ul. Brzechwy, ale na forum ktoś polecał go unikać i teraz sam nie wiem czy tam jechać w takim wypadku.

Może ktoś potwierdzić złą opinie o tym serwisie (ew. pochwalić) lub polecić inny?

Pisze tutaj bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi,

Z góry dzięki i pozdrawiam,

Paweł

Możesz się odezwać do stramiana od nas z klubu, jego reklama jest w moim podpisie.[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 00:15_________________________________________________Co jest??

Gdzie są wszyscy??

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

WSTAWAĆ!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sieg heil, wstawać "abstynenci i trzeźwi inaczej"

Opublikowano

wstali już dawno tylko coś ciężko się oczy otwierają

:hi: bry

Opublikowano
:hi: oj na pewno nie wstali :polew:
Opublikowano

Ciężkie wstawanie. Witam wszystkich :hi:

Opublikowano

siema :hi: gdzie jestem kim jestem

Opublikowano

siema :hi: gdzie jestem kim jestem

:polew: :polew: :polew:

śpioch :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 08:58_________________________________________________

Ciężkie wstawanie. Witam wszystkich :hi:

Witaj Marek

Opublikowano

Możesz się odezwać do stramiana od nas z klubu, jego reklama jest w moim podpisie.

Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, ale nie ma czegoś bliżej Krakowa, lub w samym Krakowie. W końcu to "tylko" wymiana uszczelek.

Aha, dzięki za ten namiar, jakby kiedyś coś poważniejszego mi albo znajomym się działo to tam będe kierował się/ich :)

Opublikowano

8ecde7e0d2ed3952m.jpg

hamowany na gazie, bo na benzynie mam coś wysrane i mi auto jeździ jak muł. Powyzej 5.5tys coś ma dołka małego, ale tak to i tak super wynik chyba serie trzyma

Opublikowano

bc56866556137294.jpg

u mnie z naddatkiem ;)

Opublikowano

Możesz się odezwać do stramiana od nas z klubu, jego reklama jest w moim podpisie.

Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, ale nie ma czegoś bliżej Krakowa, lub w samym Krakowie. W końcu to "tylko" wymiana uszczelek.

Aha, dzięki za ten namiar, jakby kiedyś coś poważniejszego mi albo znajomym się działo to tam będe kierował się/ich :)

Ja odradzałam Pana z ul. Brzechwy i dalej jestem tego samego zdania.

Jedź tam:

>> JAN STOPA <<

:hi: ja pierdziu, co Wy żeście mi wczoraj zrobili :kox:

Opublikowano

Myyyyyyyyyy :polew: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________szkoda ze nie mogę sie jechać pohamować :evil:

Opublikowano

Myyyyyyyyyy :polew: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________szkoda ze nie mogę sie jechać pohamować :evil:

odbieral bys czasem telefon :bicz::decayed: :decayed:

Opublikowano

dobry :hi:

jak tam się co poniektórzy miewają ? :naughty:

w razie pytań piszcie, wszystko pamietam i chętnie poopowiadam :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

sokol kiedy do Cebie mozna podjechac? bo mam cos nie halo z benzyna, na gazie smiga jak trzeba a paliwo zamula. Da rade popatrzec?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.