domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 To widze, ze mieliscie wieczor z "jaka to melodia"
jarko Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 To widze, ze mieliscie wieczor z "jaka to melodia" No baa _________________________________________________ UWAGA :!: Kto ma dzisiaj chęci i odwagę to 21.30 mini spocik pod halą targową
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ja ochotę mam, ale dopiero co wróciłem z Krakowa z pracy... także innym razem
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 cze mam szybkie pytanko gdzie dziś w krakowie mógłbym odczytać i zaprogramować procek motoroli z radia chorus ? mam już nowy i wylutowany stary tylko wsady trza podmienić ... info z numerem poszło na priwa pozdrawiam arson puść mi to info z tymi prockami
mega13 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu d*pę. d*pa potoczyła się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ją podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę. Jaki z tego morał? Nigdy nie trać głowy dla głupiej d*py.
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu d*pę. pupa potoczyła się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ją podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę. Jaki z tego morał? Nigdy nie trać głowy dla głupiej d*py. dla głupiej ani ładnej... ale jak stracisz to jakie wrażenia pozostają .... i pusty portfel :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 dzięki za spocika , kiełbasa była za***ista
arson15 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 dzięki za spocika , kiełbasa była za***ista ta kielbasa pod halą jest za***ista od xxx lat
Cuber Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 no daje rade a po kiełbasce Ballantines z Pepsi
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 no daje rade a po kiełbasce Ballantines z Pepsi no ja też przepijam kiełbaskę, gin + tonik + cytrynka
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 bogacze , a ja pije TIGERA coby przyoszczędzić w dobie kryzysu :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 bogacze , a ja pije TIGERA coby przyoszczędzić w dobie kryzysu :gwizdanie: i dlatego nie możesz potem spać w nocy
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 bogacze , a ja pije TIGERA coby przyoszczędzić w dobie kryzysu :gwizdanie: i dlatego nie możesz potem spać w nocy nie mam czasu żeby spać
jarko Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dzięki A kiełbaska była... Hmmm, nie wiem
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 nie mam czasu żeby spać to raczej moja domena
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 wolę spać jak mam pracować , jak mam wolne to mi szkoda czasu na spanie
Rekomendowane odpowiedzi