Tukan Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 SIema,Cuber szykuj zimowy ?? No chodzi o to zebys juz zakladal opony zimowe O ile wogóle bedziesz
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja jednak odpadam dzisiaj... Miłej zabawy
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja jednak odpadam dzisiaj... Miłej zabawy cykor
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja jednak odpadam dzisiaj... Miłej zabawy jarko a gdyby parking geant??? to wyrobisz sie??
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 no to napiszcie co gdzie i jak , Ja sie dostosuje siemasz Nex
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja jednak odpadam dzisiaj... Miłej zabawy jarko a gdyby parking geant??? to wyrobisz sie?? To nie o to chodzi, może pod geanta na chwilke przyjade - po kasę na polary
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja jednak odpadam dzisiaj... Miłej zabawy jarko a gdyby parking geant??? to wyrobisz sie?? To nie o to chodzi, może pod geanta na chwilke przyjade - po kasę na polary LOL Paskuda...
nex Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja jednak odpadam dzisiaj... Miłej zabawy jarko a gdyby parking geant??? to wyrobisz sie?? To nie o to chodzi, może pod geanta na chwilke przyjade - po kasę na polary kurde nie mam Ci kiedy dać, dziś znowu na bani i nie wyjade
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak na poważnie do w przyszłym tyg. odbieram polary i nie mam czym zapłacić za haft... A głównie właśnie Krakusy nie zapłaciły, więc Was trochu pomęczę
nex Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak na poważnie do w przyszłym tyg. odbieram polary i nie mam czym zapłacić za haft... A głównie właśnie Krakusy nie zapłaciły, więc Was trochu pomęczę musimy się ustawić jakoś jutro do południa Ci pasuje?
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak na poważnie do w przyszłym tyg. odbieram polary i nie mam czym zapłacić za haft... A głównie właśnie Krakusy nie zapłaciły, więc Was trochu pomęczę musimy się ustawić jakoś jutro do południa Ci pasuje? Po południu Jak coś to w niedzielę na spocie. No chyba że jestem teraz na BW, a za niedługo będę na Piastów.
nex Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak na poważnie do w przyszłym tyg. odbieram polary i nie mam czym zapłacić za haft... A głównie właśnie Krakusy nie zapłaciły, więc Was trochu pomęczę musimy się ustawić jakoś jutro do południa Ci pasuje? Po południu Jak coś to w niedzielę na spocie. No chyba że jestem teraz na BW, a za niedługo będę na Piastów. jestem nietomny teraz za bardzo, jutro zadzwonie to Ci podrzuce
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak na poważnie do w przyszłym tyg. odbieram polary i nie mam czym zapłacić za haft... A głównie właśnie Krakusy nie zapłaciły, więc Was trochu pomęczę musimy się ustawić jakoś jutro do południa Ci pasuje? Po południu Jak coś to w niedzielę na spocie. No chyba że jestem teraz na BW, a za niedługo będę na Piastów. jestem nietomny teraz za bardzo, jutro zadzwonie to Ci podrzuce hehe, z klawiaturą jeszcze Sobie radzisz to chyba nie jest tak źle No chyba że masz tak jak Tytus :gwizdanie:
nex Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie musze udawać że mi się mylą guziki [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 19:30_________________________________________________ide spac, pozdro
Tytus Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie musze udawać że mi się mylą guziki mnie się nie mylą
Rekomendowane odpowiedzi