jarko Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pablo a oplacasz AC? Jak tak to na ile wycenili CI auto? Mi w Warcie na 13300, rok temu było na 14300, tysiac za rok w dół Nie płace Napisałeś... Teraz patrz ile osób czyta ten wątek [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 21:34_________________________________________________ fajna to jest ta strona :polew: :polew: www.lidel.org/hello/ :polew: Haha, znowu... Fajna strona
nex Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pablo a oplacasz AC? Jak tak to na ile wycenili CI auto? Mi w Warcie na 13300, rok temu było na 14300, tysiac za rok w dół Nie płace Napisałeś... Teraz patrz ile osób czyta ten wątek [br] :polew: :polew: jarko wezniesz mi polar na spota? bo ja teraz cały czas siedze w krzeszowicach ale w niedziele sie zjawie
nex Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chyba wszyscy znają tego linka pół dnia szukałem i zostało mi to wynagrodzone :polew:
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chyba wszyscy znają tego linka pół dnia szukałem i zostało mi to wynagrodzone :polew: Ja na farta tego nie otworzyłem ale skopiowałem i znajomych wrobiłem [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 21:43_________________________________________________
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mam nadzieję że podziała Nas trochu więcej jak kilka osób a w czym? Czytaj forum powiem Ci na spocie Jarko żeby nie było ja zawsze chętny na takie akcje, więc nawet nie piszę, zawsze zakładaj z góry że jestem na tak [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 21:53_________________________________________________ fajna to jest ta strona :polew: :polew: www.lidel.org/hello/ :polew: klikasz na swoja odpowiedzialność :sick3: stare i już było
boseron Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam w Nowym Roku, Trzeniek byłeś w stanie odpalic kompa o 4 w nocy i klikać w klawisze??? brak alkoholu czy jak
jarko Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mam nadzieję że podziała Nas trochu więcej jak kilka osób a w czym? Czytaj forum powiem Ci na spocie Jarko żeby nie było ja zawsze chętny na takie akcje, więc nawet nie piszę, zawsze zakładaj z góry że jestem na tak
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Panowie zgadujemy się i jedziemy wszyscy na tor http://pl.youtube.com/watch?v=4J8VzgI7bNY
ozi_wells Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Najlepszego w Nowym Roku dla Wszystkich.
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Paniska Robimy jakies slizganko wieczorową porą ?
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Paniska Robimy jakies slizganko wieczorową porą ? Zapraszam do mnie na lotnisko Już od rana ludzie śmigają A tak w ogóle to
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 hmmm zamiast lotniska wole chyba przyjechac pod castorame na zakopianke wieczorem :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 dzisiaj na zakopiance to moze juz byc troche posprzątane tzn. odsniezone ale ja jestem chetny
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Siema Panowie siemasz jak tam fotki z imprezy ?
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 a zaraz puszczę na picassę [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 14:04_________________________________________________link do zdjęć macie na PW
Rekomendowane odpowiedzi