PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo , ale widziałeś jak szybko przyjechaliśmy Cię ratować? Ty dzwoniłeś do Cubera Cuber do mnie i do Jarko Ja do Oziego i Sokola i widziałeś ile było kolegów chętnych do pomocy? Dokładnie, myślałem już siedzicie na forum a tu się zjechali sami swoi
Tukan Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No to Pieknie Pablo,dobrze ze cie sie nic nie stalo.Dobrze ze byla szybka kontra
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Cuber chyba robił fotki wyczynowych śladów :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No to Pieknie Pablo,dobrze ze cie sie nic nie stalo.Dobrze ze byla szybka kontra taką dał kontrę że zamiast odkręcać sruby w lewo to kręcił w prawo :decayed:
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No to Pieknie Pablo,dobrze ze cie sie nic nie stalo.Dobrze ze byla szybka kontra Dzięki Tukan na szczęście nic się nie stało oprócz przebitej opony.
Tukan Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No to Pieknie Pablo,dobrze ze cie sie nic nie stalo.Dobrze ze byla szybka kontra taką dał kontrę że zamiast odkręcać sruby w lewo to kręcił w prawo :decayed: aha...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No to Pieknie Pablo,dobrze ze cie sie nic nie stalo.Dobrze ze byla szybka kontra taką dał kontrę że zamiast odkręcać sruby w lewo to kręcił w prawo :decayed: Te czesciek, jak byś zmieniał koła po takiej przygodzie to byś najpierw klocki zmienił zamiast koła
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Żartami, żartami ale na szczęście tak się tylko skończyło, dzięki jeszcze raz wszystkim
themOn Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Żartami, żartami ale na szczęście tak się tylko skończyło, dzięki jeszcze raz wszystkim nie ma za co :>
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Żartami, żartami ale na szczęście tak się tylko skończyło, dzięki jeszcze raz wszystkim :polew: :polew: :polew: Kur... jak sobie przypomne to ... :decayed: :decayed: Pablo wiesz co bym Ci zrobił jak byś był moim synem? :naughty:
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Żartami, żartami ale na szczęście tak się tylko skończyło, dzięki jeszcze raz wszystkim Żarty żartami :decayed:, widać że jeszcze nie doszedłeś do siebie :naughty: Nie no dobrze że nic sie nie stało[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 23:00_________________________________________________pozdro lece w kimono
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 kuzwa czlowieka zabraknie na jednym spocie i juz sie rozbijaja
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://picasaweb.google.pl/Trzeniu/Quattro?authkey=W7qME-xgZTQ# u Cubera to samo co to [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 23:13_________________________________________________Ozi , dzięki za koła :decayed:
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nex, to ja jechałem za Tobą Pablo jechał za mną Zaraz zgram foty
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jarko dawaj dawaj te foty Polarki za***iste , dzięks :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nex, to ja jechałem za Tobą Pablo jechał za mną Zaraz zgram foty Czekamy
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Chwile potrwa z tymi fotkami... wyłącz GG i www.redtube.com to będzie szybszy transfer
Rekomendowane odpowiedzi