weider Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Całkiem niezła impreza.... Sporo ciekawych samochodów. Od Ferrari, przez porszaki, mustangi i Monster Trucka. Ale dla mnie 3 rzeczy warte zapamiętania. 1. Pokazówka starego dobrego Audi Quattro 2. Przejazd Monster Truckiem - takie bydle a całkiem nieźle się zbiera...no i te widoki. 3. Gymkhana na fotelu pasażera z ekipą Węgier. Wybebeszony, 400 konny mercedes S600 urywał głowę z kręgosłupem. Dwa okrążenia i zmiana opon
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Byłeś wczoraj czy w sobotę? Ja byłem w sobotę, nie podobała mi się trochę organizacja... długo trzeba było na wszystko czekać ogólnie chaos Aut też nie było zbyt wiele ciekawych... Spodziewałem się czegoś ciekawszego no ale ogólnie nie uważam żebym stracił wydaną kasę na bilet Ja mam jakieś foty, ale może jutro wrzucę
musti Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Byłeś wczoraj czy w sobotę? Ja byłem w sobotę, nie podobała mi się trochę organizacja... długo trzeba było na wszystko czekać ogólnie chaos Aut też nie było zbyt wiele ciekawych... Spodziewałem się czegoś ciekawszego no ale ogólnie nie uważam żebym stracił wydaną kasę na bilet Ja mam jakieś foty, ale może jutro wrzucę a Ty nie byłeś swoją audiczką przypadkiem bo coś na parkingu mi się rzuciło w oczy klubowego ja byłem tylko w sobotę ze znajomymi
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 a Ty nie byłeś swoją audiczką przypadkiem bo coś na parkingu mi się rzuciło w oczy klubowego ja byłem tylko w sobotę ze znajomymi byłem byłem w krzaczkach stała Jak wróciłem to zasr@na była
weider Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Byłeś wczoraj czy w sobotę? Ja byłem w sobotę, nie podobała mi się trochę organizacja... długo trzeba było na wszystko czekać ogólnie chaos Aut też nie było zbyt wiele ciekawych... Spodziewałem się czegoś ciekawszego no ale ogólnie nie uważam żebym stracił wydaną kasę na bilet Ja mam jakieś foty, ale może jutro wrzucę Byłem w niedzielę. I mi się podobało. Podobno w niedzielę dużo mniej osób było Kolejki nie były jakieś straszne, zarówno na Monster Trucka jaki i gymkhane bez większego problemu się dostałem. Reszta atrakcji też była ok. Żarcie i piwko ok. Oceniam imprezkę bardzo dobrze, ale ocenę u mnie zawyża przejazd gymkhana, który naprawdę robił wrażenie ze środka
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 A to ja uważam że w sobotę wcale nie było ludzi Można było oglądać wszystko jak tylko się chciało Dopiero bliżej godzin popołudniowych typu 15-16 ludzie zaczęli się pojawiać, ale nie to że było dużo Ale fakt przyznam że gymkhana super
Rekomendowane odpowiedzi