bogi Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam Ponieważ mam u siebie jeszcze zwykłe lampy a myślę o Bixenonie to szukam po forum i w ogóle w necie wszystkiego co jest z tym związane . I tak znalazłem stronkę : http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p113_komplettes-aLWR-Packet-fuer-A4-B7-Bi-Xenon.html Czy to jest to o czym myślę ?? Tzn czy to jest wszystko co mi będzie potrzebne do układu samopoziomowania ?? Jeżeli tak to nawet cena nie jest jeszcze tak strasznie duża. Nie sprawdzałem co prawda w ASO ile by coś takiego kosztowało, ale zapewne więcej. Na Allegro w ogóle nie widziałem . A może macie jakieś lepsze propozycje ??
motogrzech Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 UKLAD SAMOPOZIOMOWANIA LEFLEKTOROW Witam nie wiedzialem w jakim dziale to umiescic wiec odnowie watek. Dzis w necie znalazlem taki uklad. Nie mam pojecia czy by spenial prawidlowo swoja funkcje:) jesli tak to po co kombinowac z orginalem duuuuuuuuuuuuuzo roboty i pewnie dosc duze koszta. widzial ktos juz to???? http://www.xenonowe.pl/oferta/samopoziomowanie
wrclaguna Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 W sumie mozesz zamontowac ten wynalazek ale i tak jak masz zwykle lampy a chcesz miec bixa to musisz zmienić okablowanie Schematy i opis jak to zrobić ORI UKŁADA SAMOPOZIOMOWANIA BIXENON
dnp155 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam, podepne sie do tematu. Wydaje mi sie ze moje samopoziomowanie dziala w bixenonach ale swieca lekko za nisko. Tak z 20 metrow od auta. Podnioslem je kluczem i ustawilem tak jak mi odpowiada. Przejechalem sie i nie opadly do starego ustawienia. Pytanie czy zapamieta to ustawienie? Czy wroci do starego? Czy wogole teraz bedzie dzialac samopoziomowanie?
Rekomendowane odpowiedzi