Gość Tomboy Opublikowano 24 Marca 2006 Opublikowano 24 Marca 2006 To jest moja nowa a4 - w koncu zarejestrowałem i opłaciłem...Silnik ten sam czyli 2,5 TDI. 2001 rok. Witam wszystkich i pozdrawiam. Czy ktoś mógłby mi pomóc z jakąś instrukcją obsługi???nie moge uruchomić nawet prostych rzeczy:)
Gość pawguc Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 bratpit, Hey chce kupić taki sam samochód mogę do Ciebie zadzwonić po kilka porad?
dziarule Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 to dobry wybor jechalem passatem z tym silniczkiem i przyspieszenie ma super i elastyczny silniczek zreszta jak wszystkie z duza pojemnoscia
bratpit Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 bratpit, Hey chce kupić taki sam samochód mogę do Ciebie zadzwonić po kilka porad? Jasne że tak , jak będe mógł w czymś pomóc to niema problemu. Sorki że nie oddzwoniłem dzisiaj dam ci sygnała to przekręć
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Bardzo ładne autko , fajny kolorek szkoda ze nic nie wdze :razz:
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no pikne to mosz te audi :razz: :mrgreen:
Przemek Day Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 silnil Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi