Frimuś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 a masz sgs3? ja sgs 2 i jest za***ista ale powiedz jakie roznice miedzy nimi?
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 a masz sgs3?ja sgs 2 i jest za***ista ale powiedz jakie roznice miedzy nimi? Mam tzn. testuję i a na dniach sobie kupię Jest kolosalna różnica jeśli chodzi o wydajność, smartfon jest tylko minimalnie większy gabarytowo pomimo dużo większego ekranu. Dużo tutaj można wymieniać, najlepiej idź do którego Media Markt i pobaw się nim. Ale z drugiej strony trzeba go mieć na kilka godzin bo przez 15 minut nie zdołasz wydusić wszystkich jego możliwości
jarek_ns Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 A jak tylna klapka? podobno znowu śliski plastik. Jak z jakością.
Frimuś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 ee tam zostane narazie przy SGS2 mi wystarczy a moze za jakis czas.
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 A jak tylna klapka? podobno znowu śliski plastik. Jak z jakością. W dotyku jest bardziej gumowa, taki jest ten plastik Hyper Glaze Czy śliska hmm myślę że nie ma sprawia problemów czy wrażenia że zaraz nam się wyślizgnie.
jarek_ns Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Spoko. Czas pokaże jak łapie rysy. Miałem sgs i było strasznie, w sgs2 było o niebo lepiej jeśli chodzi o tył. Dalej zostaje dylemat co wybrać. SGS3 czy ONE X.
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Poczytaj o tych dwóch modelach ale uprzedzę Cię że większość wybrała SGS3 i nie żałują, dużo innowacyjnych rozwiązań i jest jednak wydajniejszy od ONE X, ale po benchmarkach nie trzeba patrzeć bo to tylko cyferki.
Frimuś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 PABLO co znaczy: dużo innowacyjnych rozwiązań..... coz ten telefon ma ??
jarek_ns Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja tam widzę tylko jedną innowacje s voice które ma jest kopią tego siri. Ma to w iphonie i przez pół roku użyłem dosłownie kilka razy. Co do czytania to żaden test nie jest w stanie przedstawić telefonu tak jak własne próby. Ma obecnie iphona 4s i zastanawiam się czy wrócić do androida.
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ale w siri nie masz tylu funkcji co w tym S Voice. Jest trochę rozbudowany w porównaniu do tego z iphone 4. Ale z drugiej strony już mody powgrywali do SGS2 i też to działa
Mario22 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie sprawa pilna ... wyskioczyła mi delegacja troche objazdowa po europie i potrzebuje na mojego HTC z andkiem Automape Europy bo mam tylko PL. Prosze o pomoc na PW
jarek_ns Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja sie nie pytałem z wersja beta EU. Zainstaluj aure sygnic. Sent from my iPhone using Tapatalk
PABLO Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 PABLO co znaczy: dużo innowacyjnych rozwiązań.....coz ten telefon ma ?? Choć by śledzenie Twojego wzroku jak się patrzysz na niego to nie gaśnie przez tą kamerkę na froncie Fajnie to działa, taki bajer hehe ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Panowie sprawa pilna ... wyskioczyła mi delegacja troche objazdowa po europie i potrzebuje na mojego HTC z andkiem Automape Europy bo mam tylko PL.Prosze o pomoc na PW Ja polecam też najnowsze igo z nowymi mapami TomTom'a na europe za***iście szczegółowa. iGO R3 TomTom (TeleAtlas) Europe Maps 2011.12 (Q4) Chcesz mario to linki wyślę na PW
Frimuś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 PABLO co znaczy: dużo innowacyjnych rozwiązań.....coz ten telefon ma ?? Choć by śledzenie Twojego wzroku jak się patrzysz na niego to nie gaśnie przez tą kamerkę na froncie Fajnie to działa, taki bajer hehe ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Sie znaczy zasypia razem z Toba
PABLO Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak, nie widziałeś reklamy jak idzie tuli tuli z gościem spać
boguki Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 PABLO jak możesz to podeślij mi na PW link do iGO. thx
Rekomendowane odpowiedzi