endriuu Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 http://internetzona.pl/2013/02/14/apple-iphone-gradiente-iphone :-D Wysłane z prodiża.
NYNA Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ciekawe ile ich to będzie kosztowało:decayed:
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 kolejne pytanko - ładowanie z usb z kompa jest tak samo efektywne jak z gniazdka? i czy android w xperii j nie jest kompatybilny z windowsem xp? u kumpla w siódemce bez problemu się łączyłem przez kabel ale u mnie na xp nie idzie i nie wiem czy tak jest czy coś z kompem.
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 kolejne pytanko - ładowanie z usb z kompa jest tak samo efektywne jak z gniazdka?i czy android w xperii j nie jest kompatybilny z windowsem xp? u kumpla w siódemce bez problemu się łączyłem przez kabel ale u mnie na xp nie idzie i nie wiem czy tak jest czy coś z kompem. Tak samo ładuje więc nie ma różnicy. Co do systemu to większość telefonów nie podchodzi do xp jeśli nie zainstalujesz oprogramowania a w Windows 7 nie ma problemu. Np. moją S3 w xp w pracy wykrywało jako aparat fotograficzny a w domu w Win7 od razu widziało kartę i pamięć wewnętrzną telefonu.
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 no to luz, nie będę gówien instalował, już bez tego mi komp ledwo dyszy a da radę jakoś wrzucać foty na picasse? mam program, stronka działa, zalogowany jestem, ale nie mogę przesłać fotki, a jak robię przez udostępnienie w picassa to wyskakuje mi okienko, że nie może pobrać informacji o koncie - dostęp do neta jest. trzeba coś skonfigurować na koncie w picassa?
danielom Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 kolejne pytanko - ładowanie z usb z kompa jest tak samo efektywne jak z gniazdka?i czy android w xperii j nie jest kompatybilny z windowsem xp? u kumpla w siódemce bez problemu się łączyłem przez kabel ale u mnie na xp nie idzie i nie wiem czy tak jest czy coś z kompem. Tak samo ładuje więc nie ma różnicy. Co do systemu to większość telefonów nie podchodzi do xp jeśli nie zainstalujesz oprogramowania a w Windows 7 nie ma problemu. Np. moją S3 w xp w pracy wykrywało jako aparat fotograficzny a w domu w Win7 od razu widziało kartę i pamięć wewnętrzną telefonu. Mylisz sie. Gniazdko usb daje 5v i 500mA a ladowarka min 5v i 1A, czas ladowania polowe krocej.
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 no ale skoro komp u mnie chodzi od rana do wieczora to nie ma sensu mimo wszystko korzystać z kontaktu.
danielom Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Dokladnie, jak Ci nie robi roznicy ze tel siedzi do pelnego naladowania 3h zamiast 1,5h to nie ma o czym mowic chociaz i tak ten prad wezmie tak samo i tak heh, bo komp nie tworzy mocy ciagle, jesli nie jest ona potrzebna, jak obciazysz gniazdko usb to zasilacz pociagnie dodatkowo te waty co pociagnie zwykla ladowarka w gniazdku.
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Mylisz sie. Gniazdko usb daje 5v i 500mA a ladowarka min 5v i 1A, czas ladowania polowe krocej. No tak nie wspomniałem że dłużej się będzie ładowało ale taki sam efekt będzie tylko po dłuższym czasie, wiadomo że lepiej ładować z tradycyjnej ładowarki.
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 to jak już jesteśmy przy tym temacie to czy przez usb w radiu samochodowym będzie się telefon ładował?
kopernik666 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Tak, ja tak ładuje codziennie w drodze do pracy, pioneer deh1400ub, ale raczej każde radio będzie ładowac:-) Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
endriuu Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Kazde USB (w TV tez), na ktorym jest napiecie podawane - bedzie ladowac.
Michał Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 no to luz, nie będę gówien instalował, już bez tego mi komp ledwo dyszy a da radę jakoś wrzucać foty na picasse? mam program, stronka działa, zalogowany jestem, ale nie mogę przesłać fotki, a jak robię przez udostępnienie w picassa to wyskakuje mi okienko, że nie może pobrać informacji o koncie - dostęp do neta jest. trzeba coś skonfigurować na koncie w picassa? Przez AirDroid na kompa i z kompa do picassy Wysłane z mojego GT-I9070
danielom Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Kazde USB (w TV tez), na ktorym jest napiecie podawane - bedzie ladowac. Dokladnie, trzeba sprawdzic czy podaje, bo nie zawsze tak jest. Moj Kennwodek tez laduje.
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Przez AirDroid na kompa i z kompa do picassy Wysłane z mojego GT-I9070 szkoda, że bezpośrednio z telefonu nie idzie... bo przy tym rzęchu w domu to już mi się siedzieć nie chce...
Tzieland Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Polecam opcję przez Dropboxa Jak dla mnie najlepsza "chmurka"
pablo_9 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 za***ista aplikacja, sprawdzcie sami https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picadelic.fxguru&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5waWNhZGVsaWMuZnhndXJ1Il0. Wysłane z Kanapy
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Dobra jest Specyfikacja Samsunga Galaxy S4 w przeciekach - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android.
Młody_drog Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Wezmę chyba xperie z jak wyjdzie za tydzień bo akurat się kończy umowa. tapatalk
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Wątpię że będą mieć już w sieci u operatora, trzeba chwile poczekać zanim brand wgraja choć pierwsze sztuki mogą być bez brandu jak to było z S3.
Rekomendowane odpowiedzi