Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy jestem ilu z was uzywalo oryginalnego vaga? Nie badzcie hipokrytami bo moge sie zalozyc ze kazdy z was mial i uzywal jakiegos pirata.

Muze pewnie tez kupujecie w sklepach a nie sciagacie :wink:

Prosze was nie badzcie smieszni :facepalm:

wysłane kurierem

My śmieszni? Podpisuje się pod tym:

Ja rozumiem, ze ktos moze nie miec kasy na program za setki zlotych i sciaga z chomika... ale 10 pln, powaznie?

[/Quote]

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Szczerze to chyba nawet nie chciało by mi się kombinować dla tych 10 zł tym bardziej że płace raz i używam.

Ciekawy jestem ilu z was uzywalo oryginalnego vaga? Nie badzcie hipokrytami bo moge sie zalozyc ze kazdy z was mial i uzywal jakiegos pirata.

ja napisze za siebie -

VCDS-Lite Software Registration $99.00 In Stock

dla mnie to duzo za to zeby sobie zmienic logo w RNS albo sprawdzic DPF'a raz na kwartal. Poza tym, mysle, ze nie jestem targetem dla tych gosci. Mysle, ze tworza ten interfejs dla warsztatow. Ja sobie go kupilem od pirata bo 60 pln wydawalo mi sie rozsadna cena. Tak samo jak mysle, ze taptalk jest stworzony wlasnie dla takich ludzi jak ja i cene tez ma odpowiednia (10 pln). Podobnie wygladala sprawa z Windowsem ostatnio. 500 pln za OS dla mnie zawsze bylo duzo ale jak M$ zrobil promocje i za ~200 pln mozna bylo dostac W8 - to skorzystalem. Oczywiscie mozna powiedziec ze tak to sobie tlumacze - ale to moje zdanie.

Sorry za off topic i EOT

Proponuję zakończyć zbędny OT, bo to skąd każdy z nas pozyskuje soft nie jest tutaj istotne, istotne jest czy i jak działa. A piractwo było, jest i będzie, nie zmienicie tego kilkoma hejterskimi postami.

Wysłane z mojego GT-I9070

ja napisze za siebie -

VCDS-Lite Software Registration $99.00 In Stock

dla mnie to duzo za to zeby sobie zmienic logo w RNS albo sprawdzic DPF'a raz na kwartal. Poza tym, mysle, ze nie jestem targetem dla tych gosci. Mysle, ze tworza ten interfejs dla warsztatow. Ja sobie go kupilem od pirata bo 60 pln wydawalo mi sie rozsadna cena. Tak samo jak mysle, ze taptalk jest stworzony wlasnie dla takich ludzi jak ja i cene tez ma odpowiednia (10 pln). Podobnie wygladala sprawa z Windowsem ostatnio. 500 pln za OS dla mnie zawsze bylo duzo ale jak M$ zrobil promocje i za ~200 pln mozna bylo dostac W8 - to skorzystalem. Oczywiscie mozna powiedziec ze tak to sobie tlumacze - ale to moje zdanie.

Sorry za off topic i EOT

Jestescie dziwni. Sam piratujesz a o innych smiesz pisac? Hipokryci :wink:

Najpierw spojrzcie na siebie a pozniej zajmujcie sie innymi ;)

Pozdro dla wszystkich niepiratow :polew:

wysłane kurierem

Proponuję zakończyć zbędny OT, bo to skąd każdy z nas pozyskuje soft nie jest tutaj istotne, istotne jest czy i jak działa. A piractwo było, jest i będzie, nie zmienicie tego kilkoma hejterskimi postami.

Wysłane z mojego GT-I9070

Właśnie to _skąd_ ma znaczenie.. Kupując oryginalny program/system/aplikację możesz liczyć np. na wsparcie pomocy technicznej czy aktualizacje. W każdym razie z mojej strony również EOT.

nawigacja Sygic instalował ktoś na SE neo V?

korzystam od dłuższego czasu, ogólnie jestem zadowolony.

W najnowszej wersji:

zdecydowanie poprawili wybieranie/wyszukiwanie trasy/celu :decayed:

pojechanie własną drogą nie powowduje już, przez 20km, nakaz zawracania :decayed:

Co do malkontentów wydałem 112PLN na Sygica z DE,PL, Pepiczkami i z jakimiś tam jeszcze krajami, a co najważniejsze w promocji - druga licencja gratis (jeść nie woła i kiedyś pogonię) :wink:

W najnowszej wersji:

pojechanie własną drogą nie powowduje już, przez 20km, nakaz zawracania :decayed:

Co do malkontentów wydałem 112PLN na Sygica z DE,PL, Pepiczkami i z jakimiś tam jeszcze krajami, a co najważniejsze w promocji - druga licencja gratis (jeść nie woła i kiedyś pogonię) :wink:

Nikt nie używa navi google? Ja na tym jeżdżę i sobie chwale, przede wszystkim dlatego, że jest ZA DARMO :wink:

wysłane kurierem

Tzieland wszystko fajnie ale jak lecisz w trasie gdzie, zasięg słaby, lub nie masz pakietów internetowych? To co wtedy :decayed:

i jeszcze powiedz mi, że pokazuje Ci aktualną prędkość, ograniczenie?

Polecam apkę Contact Picture Sync.

W końcu wszystkie kontakty mam poukładane z osobami z fejsa bo wcześniejsza apka contact sync nie radziła sobie do końca ze zdjęciami i tak samo ustawiała marnej jakości obrazki na poszczególne kontakty w telefonie, teraz wszystko cacy, obie apki mam bo tamta też synchronizuję inne rzeczy jak np. urodziny z kalendarzem a ta powyższa głównie pod obrazki i można sobie manualnie ustawiać dany kontakt który nas interesuje.

Minus że zawsze wybiera pierwsze zdjęcie z albumu z fejsa danej osoby.

Tzieland wszystko fajnie ale jak lecisz w trasie gdzie, zasięg słaby, lub nie masz pakietów internetowych? To co wtedy :decayed:

i jeszcze powiedz mi, że pokazuje Ci aktualną prędkość, ograniczenie?

Tych funkcji chyba nie ma ale będę musiał jeszcze sprawdzić. Poza tym mi zależy tylko na wytyczeniu trasy, bo prędkość to sam mogę kontrolować :wink: A ograniczenia to ze znaków wiem jakie są :whistling:

wysłane kurierem

Tzieland ja niestety mam tak ustawiony fotel/kierownicę, że widzę tylko do 80km/h na liczniku :wink:

co do apek AppSales - i jesteś na bieżąco z ciekawymi promocjami :wink:

Jestescie dziwni. Sam piratujesz a o innych smiesz pisac? Hipokryci :wink:

Najpierw spojrzcie na siebie a pozniej zajmujcie sie innymi ;)

Pozdro dla wszystkich niepiratow :polew:

wysłane kurierem

Ty Tzieland nic się nie zmieniłeś - :polew:

"Sector"

Tzieland ja niestety mam tak ustawiony fotel/kierownicę, że widzę tylko do 80km/h na liczniku :wink:

co do apek AppSales - i jesteś na bieżąco z ciekawymi promocjami :wink:

Tak jak napisalem mi wystarcza wskazanie drogi i odnalezienie adresu. Predkosci nie potrzebuje bo jezdze przepisowo :wink:

Sector :wink:

wysłane kurierem

W najnowszej wersji:

ok a jaką kartę masz w smarcie bo zastanawiam się czy jest sens kupić droższą 8 gb class 10?

Wlasnie jak juz przy kartach jestesmy to Pablo powiedz za ile masz karty do sgs3? Powiedzmy od 8 do 64 giga.

wysłane kurierem

PANOWIE sgs3 mój używany do sprzedania bez locka za 1400zl

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2