Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 5.06.2017 o 15:07, Vixen napisał:

Takie pytanie do posiadaczy lg g3 , u was tez tak malo ramu zostaje ? Ze masz otwarte np chrome i sms przejdziesz na sms i wracasz na chrom to laduje na nowo strone itp lub chcesz dodac zdjecie to wyswietla, ze za malo pamieci by ukonczyc operacje i trzeba probowac do skutku ...po aktualce na 6 andka tak sie zaczelo hmm

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

u mnie nie mam z tym problemów, gorzej jest za to z wifi - po zainstalowania andka 6 mam straszny problem z połączeniem internetowym przez wifi. Niby z routerem się łączy, a po chwili wyskakuje krótka informacja "Internet niedostępny dla "...." i tu pojawia się nazwa sieci. Walczę z tym od dłuższego czasu i nie mogę sobie z tym poradzić - hard resety telefonu, routerów (próbowałem chyba na 5 różnych routerach i sieciach) nic nie dają. Raz na jakiś czas internet zadziała, ale nie ma na to żadnej reguły.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To mi sie wydaje ze wifi siadlo , moja zona na spiricie ma to samo , wlancza wylancza dziala chwile nie dziala , ale zmienia na g4 to zobaczymy czy bedzie zadowolona , ja niby chrom uzywam ale czuje czesto ze go przymula, nie mam poinstalowanych jakis apkow itp raptem z 5 moze aplikacji , Fb nie mam itp a wlacze raz na ruski rok chroma chce cos porobic i masakra , brak pamici do wykonania ooeracji i uj , jak zaglade w menadzer to mam okolo 100mb wolnej pamieci heh

Opublikowano

Chrom to niestety muł straszny. Na każdym urządzeniu potrafi czasem nieźle przymuli...w Mi5 stockowa była rakieta do chroma :/

Opublikowano

Mam dwa pytania odnosnie Xiaomi. Jak wylaczyc powiadomienia przychodzace po wyslaniu wiadomosci? Bo pokazuje mi sie denerwujacy komunikat "wiadomosc zostala dostarczona" + durny dzwiek.

Druga sprawa. Da sie wrzucic do klawiatury takie emoji jak w Iphone? :)

Xiaomi Redmi Note 4X

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A ma ktos porownanie g4 z g5 takie osobiste czy cos? Zamowilem g4 ale problem z przesylka z singapuru, zaginela niby ale paczka ubezpieczona byla wiec spoko , koles chcial kase zwrocic itp ale mowilem ze chce ten fon i ze dhl przyjedzie drugi raz , teraz cos opoznia i niby dopiero w pon wysle bo braklo im pomaranczowego hmm a widze ze roznica w cenie jest prawie 200 zl miedzy tym jak zamawialem a teraz jaka jest , a g5 jest w podobnej cenie jak placilem za g4 i zastanawiam sie czy w ramach rekompensaty nie wyslal by g5 hmm tylko ze z tego co widze w g5 wyswietlacz 2k i slabsza bateria hmm
Zona napewno nie zobaczy roznicy czy 2k czy 4k bo uzywa spirita teraz wiec 2k bedzie i tak luksusem, tylko pytanie jak z ta bateria ? Ja mam w g3 3000 i tak bawiac sie telefonem to ze 2 razy dziennie go musze ladowac ehh

Opublikowano

Obyś miał gwarancję na tą g4 bo tam płyty główne padały na potęgę.

Wysłane z s8

Opublikowano

Ja bym się nie zastanawiał tylko brał G5. Ekrany te same czyli 2k. Moduły już tanie jak barszcz(ostatnio moduł foto widziałem za mniej niż 200zl a jeszcze jakiś czas temu chcieli 800-1000). Nowszy,lepsze wsparcie i foto. Bateria wcale tak źle nie trzyma. Wizualnie mi się nie podoba,ale sprzęt ok

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

Gwarancja normalnie 2 lata na terenie PL
Wiec biore g5 , skoro tak uwazacie

Opublikowano
Gwarancja normalnie 2 lata na terenie PL
Wiec biore g5 , skoro tak uwazacie

Tylko ja bym szukal H850 na Twoim miejscu :)

Opublikowano

850 jest na europe a 820 na azje z tego co domyslam sie ? Bo to nie se jest ?

Opublikowano

Nie wiem co gdzie... H850 jest najmocniejszy. Sam szukalem G5 i tylko o tym oznaczeniu, ma 4GB RAM, a reszta ma po 3GB.

Opublikowano

820 ma podobno 4gb normalnie , popatrz na allegro np , doszukalem sie to 820 jest produkowane jak hdyby na usa przez ta&t
Ja kupowalem kiedys xperie i tez miala inne oznaczenie niz reszta bo produkcja byla na azje , na europe tez inna ale niczym sie nie roznily

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos taki problem? Pojawil sie po aktualizacji z andka 6.0 na 7.0. Na noe ktorych stronach www.

99582f25f7c9707f64080dad7dd7f3ce.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Używa ktoś już NOKIE 6 ?

Opublikowano

Jakiej przeglądarki używacie na sprzęcie? Chrom zaczyna mnie denerwować...na niektórych forach alerty z wirusami,czasem zamuli,wp.pl nie odświeża(muszę czyścić pamięć przeglądarki itd i to co otwarcie) i szukam jakiejś alternatywy... Tęsknię za przeglądarka z Xiaomi Mi5,która była najlepszą jaką kiedykolwiek używałem. Szybka,stabilna i kompletnie żadnych problemów. 

Wrzuciłem sobie Firefoxa. Na łapki śmiga super,synchronizacja zakładek,ale mimo zapewnień że jest taka fajna na androidzie to masakra mół :P

Nie chce mi się sprawdzać wszystkiego co jest w sklepie,dlatego czekam na propozycje :)

Opublikowano
1 godzinę temu, rybus85 napisał:

Jakiej przeglądarki używacie na sprzęcie? Chrom zaczyna mnie denerwować...na niektórych forach alerty z wirusami,czasem zamuli,wp.pl nie odświeża(muszę czyścić pamięć przeglądarki itd i to co otwarcie) i szukam jakiejś alternatywy... Tęsknię za przeglądarka z Xiaomi Mi5,która była najlepszą jaką kiedykolwiek używałem. Szybka,stabilna i kompletnie żadnych problemów. 

Wrzuciłem sobie Firefoxa. Na łapki śmiga super,synchronizacja zakładek,ale mimo zapewnień że jest taka fajna na androidzie to masakra mół :P

Nie chce mi się sprawdzać wszystkiego co jest w sklepie,dlatego czekam na propozycje :)

Mam Xiomi MI5 podobno ma najlepszą nakładkę Miu8   ktoś sobie chyba żarty robi w Lg G2 była dużo lepsza 

a używam chrome bez problemu 

Opublikowano

Miałem G3 i potem Mi5 i bez porównania na korzyść Mi5. Jak sobie pod siebie zrobisz to jest kozak. To nie jest nakładka dla lesera który wyciąga telefon i jest ok. Pazura pokazuje po skonfigurowaniu pod siebie. Teraz mam Emui w Honorze i mimo że podobne to brakuje mi sporo z Miui

Opublikowano
Godzinę temu, rybus85 napisał:

Miałem G3 i potem Mi5 i bez porównania na korzyść Mi5. Jak sobie pod siebie zrobisz to jest kozak. To nie jest nakładka dla lesera który wyciąga telefon i jest ok. Pazura pokazuje po skonfigurowaniu pod siebie. Teraz mam Emui w Honorze i mimo że podobne to brakuje mi sporo z Miui

:grin: Pewnych rzeczy prostych nie ma i tego nie da się skonfigurować 

np. wklejenie numeru telefonu , schowek do kopiowania i inne pierdoły o baterii nie wspomnę 

Opublikowano

ma ktoś eS8kę ?

Jak to się sprawuje ?

dzisiaj kupiłem i nawet nie rozpakowałem...

Opublikowano
4 godziny temu, rybus85 napisał:

VIA Browser.