RADZIU321 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam mam pytanie mianowicie mam w swoim samochodzie oryginalne radio które montowali seryjnie w fabryce...różni się ono wielkością od tych nowych z ciekawymi funkcjami.. po wyjęciu starego będę miał niepotrzebną przestrzeń.. no i moje pytanie brzmi czy ktoś może wie gdzie mogę kupić takie zaślepki bo na allegro nie mogłem ich znaleźć lub też czy macie jakieś inne rozwiązania?? Pozdrawiam
mj Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 na przykład: http://www.allegro.pl/item295191752_ramka_radiowa_audi_a4_98_a6_97_jakosc.html Ogólnie szukaj hasła ramka radiowa Albo w dziale car audio wpisz do szukania "audi"
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tak jak mówi mj , najszybciej dostaniesz na allegro. ja tam kupiłem i jestem zadowolony.ładnie sie komponuja z plastikiem deski rozdzielczej
mj Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Oj, wydaje mi się, że pójdzie do pierwszego lepszego serwisu car audio i też to dostanie te maskownice to chyba nie są aż takie unikaty
marszał Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 potwierdzam bez żadnekgo problemu znajdziesz na allegro ja tak zrobiłem koszt to chyba ok 12 zł
Rekomendowane odpowiedzi