kamulator Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ma ktoś może instrukcje serwisowa do radia symphony I?? bo potrzebuje rozpiski pinów itp.. Druga sprawa to to, że nie mogę połączyć się vagiem z tym radiem;/ a chce teraz wrzucić bose do siebie a z tego co wiem to musze je przekodowac zeby smigalo. Ktory pin i z ktorej kostki idzie do can-a, bo bylo wczesniej nie ori radio i czuje ze ktos namieszał w instalacji;/ ?
I r o Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us a jak chcesz polską instrukcję w pdfie to podaj meila, ale rozpiski pinów tam nie ma
kamulator Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 11:03_________________________________________________Dzisiaj wziałem się wkońcu za przekladanie bose, ale na samym początku już są problemy Nie mogę połączyć sie z radiem przez Vaga a co za tym idzie nie moge zmienić jego kodowania Cała wiązka podpięta, wszystkei piny w zasilaniu wiązki się zgadzają ale nie chce się w żaden sposob z nim połączyć . Radio symphony pochodzi z A6 może dlatego?? Ma ktoś jakies pomysly? Da się to jakość obejść żeby bose wystartowało bo nie chce rozciągać całej wiazki bez pewności ze to będzie działać Problem rozwiązany
Rekomendowane odpowiedzi