Andrew7771 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie, chcialbym pochwalic sie moim nowym zakupem jakim jest Audi A4 B5 , niestety z silniczkiem 1.6. Po miescie w sam raz wystarcza, a takie było moje główne założenie, chociaz w trasie wieeele koni mu brakuje. Przebieg silnika to 170 tys, sądząc po stanie auta mysle ze jest mozliwe, samochod miesiac temu sprowadzony z Niemiec (96'). Wyposażenie z jakim nabyłem szaraczka : - 2 poduszki powietrzne - ABS - klimatronik - el. regulaca świateł - kolumna kierownicza regulowana w 2 płaszczyznach - domykanie szyb poprzez zamek - lotka na tylnej klapie ( szpecąca czy też może nie ? ) - tzw. płetwa rekina - Alu 16' * Jednym słowem stadnard * Planowane modyfikacje jakie chciałbym dokonac w niedalekiej bądź dalekiej przyszłości : - wymiana foteli na skorzane - kierownica od eski - wymiana zegarów - przyciemnienie szyb - wymiana tylnych i przednich lamp - wycięcie katalizatora - pomalowanie zacisków hamulcowych - podświetlane nawiewy - zamiana kierunków bocznych na białe lub dymione - płetwa out Jeżeli mają koledzy jakies porady , za i przeciw co do mojej Adeli, to prosze pisac smiało Kilka fotek : Czekam na opinie i sugestie Pozdrawiam
Chowix Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 1 Tag 2 wstaw zdjęcia w [i MG] [/img] Teraz co do autka Powiem tak: Dużo przed Toba Dodaj do planów kierunki boczne Oczywiście plany są zacne i prawidłowe Powodzenia w modach
grn Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 ładny kolorek, pomaluj jeszcze dokładki w kolor
Andrew7771 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zastanawiałem sie właśnie nad tymi dokładkami i nie byłem pewny, bo auto widac jest utrzymane w kolorystyce szaro - czarnej, tez niezle się prezentującą. Duzo pracy, dużo, ale to jest moje oczko w głowie, musi byc śliczna, dopiero posiadam ja miesiac, wszystko przede mną [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 13:53_________________________________________________Witam ponownie szanownych forumowiczów, mam pytanie. Nie mam pojęcia co to jest to czerwone kółeczko w tylnym zderzaku, właściwie to dwa czerwone kółeczka ( jedno na zdj przy rurze wydechowej ). Bardzo proszę o pomoc i domysły, z góry dziękuje
Murdzi Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jak na mój gust to jest to po prostu odblask. Mój ojciec miał kiedyś upodobanie do takich rzeczy, więc się orientuję
pablo_9 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 ładna seria, plany spoko, także powodzenia w modyfikacjach jedynie ta płetwa mi nie pasuje
Rekomendowane odpowiedzi