niekrasz Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wyszło, żę srebrne mam audi:/ choć wolałem czarne/czerwone Obecnie mam gwint, rs6, dach czarny mat, pakiet schwarz ale znudził mi się wygląd Poprosze o jakies ciekawe propozycje na ktorych mozna sie wzorowac? do zmiany felgi, zderzak przod, sciema szyb itd. chce isc raczej w kierunku moze na pewno nie chce by audi wygladalo jak ponizej;) [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 01:17_________________________________________________wies
domjenick Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jak zmodzić srebrne audi? a co przez to rozumiesz i czego oczekujesz od tego pojęcia? co chcesz z tym autem zrobić...? ...skoro zakładasz temat i pytasz ludzi o to,co można zrobić z autem,domyślam się ,że chcesz coś zmienić w wyglądzie,tylko teraz pytanie -w jakim celu to ma być?Musisz bardziej określić Twoje oczekiwania,każdy ma inny gust i nikt nie wie,jaki masz Ty-gdybyś bardziej określił,np."chcę zmienić felgi,zderzaki i przyciemnić szyby" wtedy dostaniesz kilka fotek z takimi kryteriami,a tak -to nie wiem,czy ktoś odgadnie gdzie Ty "idziesz",czy w kierunku S4, S-line'a,czy jakieś ekstremalne zmiany... co do fotek,które wkleiłeś-dla mnie styl B6 z czarną maską-wcale nie odbiega stylem B7 z taką samą maską
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 :szukaj: Na forum jest pełno tematów ... można się podłączyć do jakiegoś. Ja z tego wątku nic nie rozumiem ...... a dużo nie wypiłem
hornet Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 poprawilem opis;) Fajnie ale jak pisał domjenick o jakie modyfikacje chodzi ?
niekrasz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 stylizacja optyczna;) nie chce sie ograniczac, interesuje mnie efekt koncowy w dobrym guscie, ale jednak na "malym wypasie"
K2 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 dach, lustra, w czerni maska w czerni fele w czerni tylko duże rozmiary na 1 fotce ładnie wygląda z czerwonym rantem
domjenick Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://www.google.pl/search?q=tuning+audi+a4&hl=pl&biw=1280&bih=619&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VnH2TZHUMMqY8QPZ8Ly_Bw&sqi=2&ved=0CDkQsAQ[/url] kilka fotek jeszcze przeszło by moje kryteria,ale dużo jest po prostu zwieśniaczonych aut
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://www.google.pl/search?q=tuning+audi+a4&hl=pl&biw=1280&bih=619&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VnH2TZHUMMqY8QPZ8Ly_Bw&sqi=2&ved=0CDkQsAQ[/url] kilka fotek jeszcze przeszło by moje kryteria,ale dużo jest po prostu zwieśniaczonych aut Dokładnie Bo przy nieoryginalnych modyfikacjach granica między a właśnie takim ,,zawieśniaczeniem,, jest bardzo cienka ale jak się już wpadnie w wir to zawsze jest Ci mało a później festyn jedzie a nie fajne auto. Z pierwszego postu dla mnie tylko auto nr.2 jest do zaakceptowania oprócz ,,czegoś,, na dachu.
niekrasz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 no wlasnie, ciezko cos ze smakiem zrobic ze srebrnego avanta...
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co tam robić... lekka ściema szyb, fela, zawias i wszystko. Skromnie, ładnie, z gracją a nie nayeabać jak lampek na choinkę.
aleks221 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 no wlasnie, ciezko cos ze smakiem zrobic ze srebrnego avanta... moze cos takiego, rat style:
AZIK Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 a moze zarzuć jakieś foty swojego bolida... może masz zrobione teraz z gustem i nic więcej nie trzeba... najciemniej pod latarnią - mawiają... A Tobie proponuję pakiet DTMa - trudny do zdobycia ale widzę, że lubisz niemożliwe tematy Możesz jakiegoś body kida renomowanego riegera.... no nie wiem
niekrasz Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 mam gwint pakiet shadow line (czarne grille, listwa bagaznika, relingi) do tego czarne listwy s-line na dole drzwi i dach czarny mat wyglada zacnie, ale znudzilo mi sie to;))) i postanowione ze wszystko wywalam i robie tak:
Remik-A4 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czyli jak chcesz robic tak to podpowiem :gwizdanie: Jest to Remix przedni zderzak - Oettinger progi - Kerscher listwy S4 tylny zderzak ori Felgi 19" bardzo podobne do tych co mam Powodzenia w rezaniu
Rekomendowane odpowiedzi