siara Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Coś mi się pomodziło z oświetleniem w środku..... Przy każdym położeniu przełącznika, światełko centralne za lusterkiem się pali.. Jak zamknę drzwi też... Ostatnio byłem u mechanika i kasował (próbował) mi inspekcję VAGiem, może on coś namieszał? [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 09:11_________________________________________________A może ma coś z tym wspólnego montaż lusterek od angola,bo lewe było grzane. Może nie jest wskazane podłączanie takowego,bo ori są zwykłe
GOLI Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Raczej wątpię,żeby montaż lusterek był problemem (niech się ktoś wypowie) Ale za oświetlenie wnętrza w twoim roczniku odpowiedzialna jest...pąpka do centralnego zamka.Może w niej coś nie teges.
siara Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Już sam nie wiem.... Centralny działa i z pilota i z kluczyka. nawet gdy w środku nacisnę ten rygielek to ładnie się wszystko zamyka bez problemu
GOLI Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 U mnie było odwrotnie,centralny też działał ale oświetlenia wnętrza nie miałem wcale.Skończyło się to wymiana pompki. Spróbuj odłączyć kostki od pompki,no chyba że masz uszkodzony czujnik w którychś drzwiach
siara Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 U mnie było odwrotnie,centralny też działał ale oświetlenia wnętrza nie miałem wcale.Skończyło się to wymiana pompki. Spróbuj odłączyć kostki od pompki,no chyba że masz uszkodzony czujnik w którychś drzwiach A gdzie są czujniki w przednich drzwiach?[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 22:13_________________________________________________A jednak problem oczywiści okazał się błachy...................................... Winien był przełącznik w lampce z tyłu... Tył od początku mi nie świecił. Przełącznik był przyłamany i poprzedni właściciel coś tam na modził aż się przyjarało.Całe auto rozebrane, wszystkie kable i czujniki posprawdzane i lipa.. aż tu nagle się wyjaśniło i w pojaśniało Teraz wszystko świeci i gaśnie jak trzeba.
Rekomendowane odpowiedzi