Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Witam, Panowie jak w temacie, zakładam do siebie do Avant-a tylni zderzak od S4 i teraz moje pytanie, jak przerobić tylni układ wydechowy by był na dwie strony jakie końcowe tłumiki jakie końcówki .... jak wygląda to w serii moze ktoś wie za wszelkie info będe wdzięczny..... ma wyglądać to tak.... zderzaczek który mam : [br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 11:52 _________________________________________________Wiadomo teraz mam zwykły wydech jak na klekota przystało.....
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l w dieslu to Cuberku sugerowalbym Ci wygiac koncówki jednak lekko w dól - cos jak jest w nowej A6 TDI nie ladnie by bylo zakopciuchac zderzaczek na tym etapie mozna pomyslec o calym wydechu np 2,7"
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Autor w dieslu to Cuberku sugerowalbym Ci wygiac koncówki jednak lekko w dól - cos jak jest w nowej A6 TDI nie ladnie by bylo zakopciuchac zderzaczek na tym etapie mozna pomyslec o calym wydechu np 2,7" myślisz ze tak bardzo zakopci ? ALV jak jest u Ciebie ??
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l A nie możesz zrobić sobie na zamowienie ? Ta firma chyba robi - http://www.el-tec.pl/ .. kwas na długi czas :> Takie fifuszki jak ma Poziek sa fajne
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Takie fifuszki jak ma Poziek sa fajne My z malikiem i oniakiem mamy ladniejsze
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Autor Takie fifuszki jak ma Poziek sa fajne My z malikiem i oniakiem mamy ladniejsze Flayer a mozesz pstryknąć fotosa jak wyglądają u Ciebie końcówki wydechu
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l w dieslu to Cuberku sugerowalbym Ci wygiac koncówki jednak lekko w dól - cos jak jest w nowej A6 TDI nie ladnie by bylo zakopciuchac zderzaczek na tym etapie mozna pomyslec o calym wydechu np 2,7" Ja ma 4x i nic nie zakopca zderzaka...A u Cuber-a jest czarny wiec sladu zadnego nie bedzie....Jak mam troszke miejsca pod autkiem z tylu to mozesz to rozwiazac tak jak ja mam....polaczyc jedna z druga rura....
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Autor Cuber, kup sobie S4, a nie baw się w jakieś podróby Ty miisu a Ty co robisz ze Swoją fura ?
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l mi tam nic nie kopci... fotki wydechów są w poście o mojej A4 a wymiary postaram się wrzucić jutro
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l no gratki cuber dopiąłeś swego wczoraj widziałem na alle tył s4 ale sedan za 900 zeta .Jeśli chodzi o wydech to masz wiele możliwości , to co wcześniej panowie pisali ale tez żeby było prawie seryjnie możesz założyć z 1.9 tdi quattro ,jak coś służę autem do wglądu a końce załóż jak najbardziej podobne do ori s4
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Takie fifuszki jak ma Poziek sa fajne My z malikiem i oniakiem mamy ladniejsze Jak dla mnie to te wasze końcoweczki takie ..wystarczające są :> Poźkowe sa bardziej takie ..z charakterem
Opublikowano 25 Stycznia 200818 l Autor mi tam nic nie kopci... fotki wydechów są w poście o mojej A4 a wymiary postaram się wrzucić jutro Alv czekam i sie chyba coś nie doczekam