bebe_19 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Siemka Mam problem, musze skonwerterować PDF na WORD-a, tylko ściągam programy z neta i lipa, albo płatne albo nie działają. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziekuje
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Adobe Acrobat np. 5.0 ma taką funkcję
rex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://www.pdftoword.com/ Nie działa? Wrzuć na końcu swój e-mail i powinno być gut. Ewentualnie jeszcze cuś takiego : http://www.programosy.pl/program,pdf-to-word-converter.html A sam chyba swego czasu korzystałem z tego, jak mnie pamięć nie myli: http://www.programosy.pl/program,free-pdf-to-word-doc-converter.html
SkOs Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 zamzar.com i konwertuj co chcesz[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 22:55_________________________________________________a zapomnialem dodac ze czasami w spam moze ci maila powrotnego przyslac ;p
tomcio1600 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 PDF Creator za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf.
krisch Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 PDF Creator za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf. Tak tylko nie działa w druga stronę czyli z Worda do pdf -a. A o to tu koledze chodziło .
mily Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 PDF Creator za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf. Tak tylko nie działa w druga stronę czyli z Worda do pdf -a. A o to tu koledze chodziło . Chyba chciałeś napisać że ten program nie konwertuje z PDF na DOC.
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 PDF Creator za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf. Tak tylko nie działa w druga stronę czyli z Worda do pdf -a. A o to tu koledze chodziło . W office 2010 masz możliwość zapisywania dokumentów czy to z doc, docx, czy xls do formatu pdf.
Krzysztof Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Siemka Mam problem, musze skonwerterować PDF na WORD-a, tylko ściągam programy z neta i lipa, albo płatne albo nie działają. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziekuje PDF Creator za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf. Tak tylko nie działa w druga stronę czyli z Worda do pdf -a. A o to tu koledze chodziło . W office 2010 masz możliwość zapisywania dokumentów czy to z doc, docx, czy xls do formatu pdf. PDF to DOC a nie DOC to PDF!
Rekomendowane odpowiedzi