Szamek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam, pragnę przedstawić Wam nowy majówkowy nabytek Audi A4 Avant produkcja: 16.11.2005r silnik: 2.0 TDI BPW 140PS skrzynia: manualna Seria: - nagłośnienie BOSE - skórzana MultiFunkcyjna kierownica - bluetooth - fotele sportowe z pompowanymi lędźwiami - zawieszenie 1BE - alu na lato seryjne 17" opony Michelin 235/45 - pełny, kolorowy FIS - tylna kanapa dzielona - zmieniarka na 6CD w schowku - czujniki cofania - navi BNS -wgrana mapa 2010/2011 z polskim lektorem +kilka innych Plany: - chip robiony przez tune-up - DPF out - białe kierunki w lampach przednich - tylne lampy diodowe - podłokietnik Zaraz po zakupie dokonałem następujących napraw/wymian: - modyfikacja napędu pompy oleju - czyszczenie pompowtryskiwaczy z wymianą uszczelnienia - wymiana kompletnego rozrządu wraz z pompą wody - wymiana oleju + kompletu filtrów - chip zwiększający moc – program pisany indywidualnie pod auto :kox: - szereg innych, drobnych prac konserwacyjno-serwisowych - szczegółowa diagnostyka komputerowa, logi statyczne i dynamiczne
filip1001 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 xenonów nie masz w planie? PS. zawsze myślałem, że BNS to ta z czerwonym ekranem pośrodku :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 a co tam w schowku leży?? :polew: ps fajne autko tylko podłokietnika brak na moje oko
Szamek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 xenonów nie masz w planie? PS. zawsze myślałem, że BNS to ta z czerwonym ekranem pośrodku :gwizdanie: xenon z czasem może wpadnie-wszystko zależy od tego czy będzie kasa tak wygląda moja navi: (zdjęcia zapożyczone) [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 17:39_________________________________________________ a co tam w schowku leży?? :polew: ps fajne autko tylko podłokietnika brak na moje oko chusteczki, ładowarka i durex'y :naughty: podłokietnik też w planach
danielo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autko po co będziesz wywalał pomarańczowe kierunki nazbieraj kasy i walnij bixenon z białymi Potem RNS-E,i te korby z tyłu aut.Powodzenia w modach.
lukasera Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tyy upierz troche te siedzenia, bo Ci laski za dużo ślimaczych śladów pozostawiały BNS to zarówno navi miedzy zegarami, jak i z czerwonym wyświetlaczem w tunelu. Ta z zegarami ma numery 4.XX, a w tunelu 5.XX. Furka ładna, widziałem na własne oko niestety wtedy nie chciała jeździć i nie dało rady objechać Ledy do tyłu, bixy do przodu, sportowe kubły, rnse i bedzie jak moja wymarzona Powodzenia w modach
wypsiu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 furmanka koksik ... i zlewaj Szamek teksty o korbach z tyłu niech sobie będą....
antonio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamek, powiedz mi dlaczego takie plamy są na prawym fotelu
dawid195a Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 A się czepiacie plam , pobrudzily sie hehe Nie no spoko fura , i słuszny kolor, gratulacje.
antonio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 fura bardzo podobna do mojej ale moja rada to gleba musi być :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamek, powiedz mi dlaczego takie plamy są na prawym fotelu Ty lepiej nie wnikaj czemu
antonio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamek, powiedz mi dlaczego takie plamy są na prawym fotelu Ty lepiej nie wnikaj czemu razem naplamiliście :?:
filip1001 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamek, powiedz mi dlaczego takie plamy są na prawym fotelu Ty lepiej nie wnikaj czemu razem naplamiliście :?: no gdzie tam
audiomaniak Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 na obrotomierzu coś Ci pokazuje za niskie obroty, o co chodzi?
antonio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 na obrotomierzu coś Ci pokazuje za niskie obroty, o co chodzi? tu masz odp tak wygląda moja navi: (zdjęcia zapożyczone)
Szamek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Szamek, powiedz mi dlaczego takie plamy są na prawym fotelu to nie są plamy tylko słońce, tak padały promienie przez drzewa. Odnośnie foteli to faktycznie są do prania bo są zakurzone i nawet jakby się wylało czystą wodę to plama zostanie [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 16:01_________________________________________________ Tyy upierz troche te siedzenia, bo Ci laski za dużo ślimaczych śladów pozostawiały BNS to zarówno navi miedzy zegarami, jak i z czerwonym wyświetlaczem w tunelu. Ta z zegarami ma numery 4.XX, a w tunelu 5.XX. Furka ładna, widziałem na własne oko niestety wtedy nie chciała jeździć i nie dało rady objechać Ledy do tyłu, bixy do przodu, sportowe kubły, rnse i bedzie jak moja wymarzona Powodzenia w modach EGR wyczyszczony i wszystko jest teraz :good: tak on wyglądał: [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 16:05 furmanka koksik ... i zlewaj Szamek teksty o korbach z tyłu niech sobie będą.... korbotronik mam gdzieś, ja z tyłu nie jeżdżę :naughty: [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 16:06__ fura bardzo podobna do mojej ale moja rada to gleba musi być :gwizdanie: zawieszenie ma obniżone względem standardowego i takie w zupełności wystarczy w niższą glebę, gwinty i te sprawy będę bawił się w B5
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wypas Furka B7 to jest klasa trzeba zwołać Spota
Rekomendowane odpowiedzi