NikoA4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 witam jak w temacie,jakie sprzęgło pasuje do tego silnika?[APT][chodzi mi o to z jakiego innego silnika bedzie jeszcze pasowalo?]A może jednomas założyć?ewentualnie jaki zestaw podejdzie z jakiego motoru? Sprawa jest pilna bo mam teraz trochę wolnego czasu i auto stoi na podnośniku.
bosmaneq Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 sprzęgło do APT 1.8l 228mm wg etki podejdzie z ADR, APU, AJL, ARG, ANB, AVV, AWT opinie nt. zamiany dwumasu na sztywne koło zamachowe masz tutaj, zdecyduje sam :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142895.0;highlight=dwumas+na+jednomas
NikoA4 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 w/d etki to wszystkie pasują 228,nawet 1.9 AFN/AHU AHH/AJM/AVG.To co wystarczy szukac tylko 228?obojetnie z jakiego to motoru?
bosmaneq Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ty nie patrz na średnice 228 tylko na oznaczenie modelu te co podałeś AFN/AHU AHH/AJM/AVG to podejdą do diesla 1.9 a te co napisałem powyżej do benzyny 1.8... co z tego, że mają tą samą średnice jak mogą mieć inne cechy konstrukcyjne
NikoA4 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 czyli jak cos to szukam do takich typów silnika jak podałeś wyżej.dzięki
Rekomendowane odpowiedzi