Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze można dystanse zapodać, pełen wybór szerokości w Eibachu i H&R jeżeli cytować sprawdzone markowe produkty, chociaż Eibach ma chyba lepsze śruby/szpilki (EOT miałem H&R i koleś przykręcając pneumatykiem zerwał mi gwint, na szczęście było to u dealera H&R więc dostałem nówkę sztukę w 5 minut)[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 00:48_________________________________________________co do felg to jeszcze OZ są oki ew. Advanti

Opublikowano
  • Autor

co do felg to jeszcze OZ są oki ew. Advanti

z OZeta to chodza za mna jeszcze Superturismo LM w graficie ale nie wiem czy sie na nie zdecyduje.Chyba jednak Rotor :mysli:

Opublikowano

gratki wozidełka :good:

bardzo fajna i mądra konfiguracja - jest wszystko co najważniejsze

Opublikowano
  • Autor

Dzieki , mial jeszcze byc dodatkowy pakiet skorzany i szklany dach ale....

Jak zobaczylem w democarze jak ta skora wyglada po 20 tys to zrezygnowalem.Gumowe boczki moze tak fajnie nie wygladaja , ale sa o niebo pratyczniejsze.

Daszek tez fajny ale ponoc sa tam z nim jakies problemy a ze kosztuje nie malo , to pojdzie w felgi :wink4:

Opublikowano

wszystko lux, ja tylko jakbym zamawiał nówkę to teraz tylko z s-tronic

Opublikowano

Turdzi a nie chciałeś poczekac na lifting B8 który ma byc w przyszłym roku ? :mysli:

ps. Ty masz NAVI 3G ? :mysli:

Opublikowano

Pawel!! Gratulacje :) Madra konfiguracja..

Jest baaaardzo ladna, ale czarna. A ja nie mam czasu na czarny kolor :)

Moze jakos w wakacje zrobimy sobie sesje bialas i czarnuch?

Gratuluje planow i mam nadzieje ze z tym programem to poczekasz troche.. Nie wiem jak tam Twoje ASO ale pewnie za jakis czas bedziesz mial update softa i co wtedy??

Nie wiem tez kto dla Twojego dealera robi nybil klargjøring ale jak widze ta folie to i widze rysy! :) Diamondbrite sobie odpusc, szkoda kasy na cos to nic nie daje.. Wysle info do kolegi z Moss/Ås, ktory ma przedstawicielstwo Swissvax i Scholla w Norwegii. Jeden z najwiekszych freakow kosmetyki samochodowej w Norwegii. Zatwierdzony przez Scandicshine Detailer i Swissvax Detailer. Jego prace mozesz zobaczyc sobie tutaj:

http://www.detailersclub.no/forum/topic/7116-lamborghini-gallardo-lp-560-4/

http://www.detailersclub.no/forum/topic/8416-bas-detailed-audi-q7-s-line/

Nie wydaje mi sie zeby Ci sie chcialo po Polsce jezdzic i szukac Zymola lub Swissvax. A ja mam za daleko do Ciebie :)

Wyciagnij od dealera komplet dywanikow gumowych i welurowych![br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 10:42_________________________________________________

Turdzi a nie chciałeś poczekac na lifting B8 który ma byc w przyszłym roku ? :mysli:

tak mozna wieki czekac, co chwila cos nowego wychodzi :)

Opublikowano
  • Autor

Przyszly rok to za dlugo, ja chcalem sie rozpiac z B7 tak szybko jak sie da , zaraz bedzie 100Kkm i zaczna sie pomalu wydatki a ja nie chce dokladac juz do tego auto.

Lift fajny ale jak to z liftami bywa , co bedzie jak mi nie pdejdzie , zreszta na dzien dzieisjszy B8 d tla mnie nadal nowe auto za rok dwa juz sie troszke zestarzeje bo mimo liftu bryla auta pozostaje ta sama.

Navi mam 2G bylo w pakiecie bardzo tanio wiec szkodami bylo dopacac duzo do 3G jak i tak korzystam z tego tylko jak jade gdzies dalej.

Jest baaaardzo ladna, ale czarna. A ja nie mam czasu na czarny kolor :)

Moze jakos w wakacje zrobimy sobie sesje bialas i czarnuch?

No proste , ja sie bardzo pisze na ta Hytte , pod warunkiem ze zniesiecie nasza mala szefowa :wink4:

Makki , a polecasz ten zestaw Entry Collection ze swissvax ? Bo moze bym sobie zamowil ?

[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 11:07_________________________________________________

Wyciagnij od dealera komplet dywanikow gumowych i welurowych!

wyciagniety , z mata do bagaznika :wink4:

Opublikowano

No proste , ja sie bardzo pisze na ta Hytte , pod warunkiem ze zniesiecie nasza mala szefowa :wink4:

Makki , a polecasz ten zestaw Entry Collection ze swissvax ? Bo moze bym sobie zamowil ?

[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 11:07_________________________________________________

Wyciagnij od dealera komplet dywanikow gumowych i welurowych!

wyciagniety , z mata do bagaznika :wink4:

Veeeldig bra :good:

Oczywiscie ze damy rade z mala ksiezniczka.. :)

Jezeli juz myslisz o Entry to cos takiego: Art 127 Swissvax Entry Collection med Shield Voks. Z wosku Shield bedziesz bardzo zadowolony.. W sam raz na Norwegie.

Mam rabat w Swissvax.no, daj znac to moze 15% uda sie zalatwic :naughty:

Opublikowano

Turdzi gratulacje, prezentuje się super :good:

nie ma to jak nówka sztuka nie śmigana :decayed:

moja filozofia jest zbliżona, silnik, naped, jak wystarczy to reszta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

my to sie rozumiemy :wink4:

Opublikowano

Nabijałeś się ... a pisałem Ci, że niedługo sam odkryjesz w sobie nowe zboczenie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

turdzi graty nowej furmanki :kox:

Super wyposażenie tylko pogratulować :good: :good: :good:

Jak będziesz w Krk to daj znać, zrobi się spota :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nabijałeś się ... a pisałem Ci, że niedługo sam odkryjesz w sobie nowe zboczenie

nie no to bylo tak z przymruzeniem oka :wink4:, ale ja raczej do waszego poziomu mierzyc nie bede.Zwyczajnie obrze napastowane auto latwiej sie myje i mniej brudzi :wink4:

Opublikowano

Dlaczego nie chciałeś list chromowych wokół szyb :?:

Mówisz że będzie Black Edition franca :?: :decayed:

Opublikowano

Mówisz że będzie Black Edition franca :?: :decayed:

z tego co widac to chyba juz jest :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Gratulacje fajnego autka :kox: Rotory są przekozackie i tego bym się trzymał :evil::good:

Gratki planów na 3XX :evil: życzę zrealizowania :)

Opublikowano
  • Autor

Gratki planów na 3XX :evil: życzę zrealizowania

Gratulacje fajnego autka :kox: Rotory są przekozackie i tego bym się trzymał :evil::good:

Gratki planów na 3XX :evil: życzę zrealizowania :)

to plany na 2015 :) , najpierw bedzie pewnie lajtowo program z wydeszkiem.Jezli ze wydechem i sportowym katem bedzie sie dalo podejsc pod 280 , to turbo raczej nie bede zmienial.

Co do rotorow to raczj juz zadecydowane , moze nawet zamwie w przyszlym tygodniu , ale mam straszna lamiglowke z oponami :wallbash:

Oponki beda Hankook Ventus S1 evo ( ponoc rewelacja zwlaszcza w stosunku cena do tego co oferuja ) natomiast rozmiar przyprawia mnie o bol glowy.Nie chce 255/35/19 najbardziej bym chcal 225/40/19 ale nie wiem czy nie beda sie za bardzo obciagac na 8.5 calowej feldze.245/35 odpada , bo to zadna roznica do 255 a 235/40 sa troche za duze i bedzie licznik przeklamywalo.I badz tu madry.......

Dlaczego nie chciałeś list chromowych wokół szyb

czubie czystos formy i prostote :decayed:

Opublikowano

Spokojnie możesz naciągnąć 225/40/19" na 8,5" nie takie rzeczy ludzie na forum już robili :wink4:

Opublikowano

225 na 8,5 to będzie naciągnięte... na bank... ja mam 235 na 8cali i opona jest prawie równo z felgą.