Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak na szybko

p1060177copy.jpg

p1060169copy.jpg

p1060172.jpg

p1060173a.jpg

Opublikowano

Tak w kilku słowach- między tym a BRD jest choć odrobina podobieństwa w odczuciach z jazdy ? pewnie te B8 bije BRD pod każdym względem na głowę :gwizdanie:

auto miazga :blink::slina: zresztą nie jeden jeszcze tutaj to napisze :good: :good:

Opublikowano

zazdroszczę, piękna gratki :good:

Opublikowano

piękna :) czemu niektóre 2.0TFSI mają wydech po jednej stronie, a inne po dwóch stronach? :mysli:

Paweł zmień dane w profilu :naughty:

Opublikowano

łądna czarnula :notworthy:

ciekawe ile bakow dzisiaj Turdzi wyjeżdził :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Turdzi łeee tam..nie masz Slina wewnątrz ;P... :thumbdown: :thumbdown:

:decayed::naughty::kox:

piękna :) czemu niektóre 2.0TFSI mają wydech po jednej stronie, a inne po dwóch stronach? :mysli:

Paweł zmień dane w profilu :naughty:

bo jedne mają Slina zewnętrznego a inne nie...

Opublikowano

dziwne.. bo na mobilach zdawało mi się, że oglądałem 2.0 TFSI S-line (full) i miało chyba wydech tylko po jednej stronie? :mysli: no nie wiem, w każdym razie dzięki mgtan za uświadomienie :) szkoda, że przy 2.0 TDI tak nie zrobili :wallbash:

Opublikowano

dziwne.. bo na mobilach zdawało mi się, że oglądałem 2.0 TFSI S-line (full) i miało chyba wydech tylko po jednej stronie? :mysli: no nie wiem, w każdym razie dzięki mgtan za uświadomienie :) szkoda, że przy 2.0 TDI tak nie zrobili :wallbash:

może to były 180 km?

Opublikowano

nie pamiętam.. no nic :) pewnie masz rację, jeszcze raz dzięki za uświadomienie :hi:

Opublikowano

a to nie jest czasem tak, że jak jest Q to wydech jest na dwie strony, a jak Q nie ma to tylko po jednej?

Turdzi, gratki super furacza! nie ma to jak saloNówka :notworthy::good:

Opublikowano
  • Autor

Juz wyjaśniłem , B8 2.0 TFSI w sedanie ma wydech po jednej stronie , zarówno 211 jak i 180 i bez znaczenia czy q czy bez..W Avancie ma dwóch stronach tez bez znaczenia czy 180 czy 211 i czy q czy nie za wyjątkiem tego ze 180 nigdy nie ma chromowanych końcówek wydechu.Nawet w Sline i po tym ja poznać.

Co do jazdy to zrobię dzi 100 km po miescie.Jeżdżę spokojnie kręcąc do 4 tys na razie ale raczej żwawo.Miasto duzo świateł i trochę drogi dwupasmowej na razie sapalanko 11.4.Silniczek wkręca sie bardzo ladnie i na 225 auto jest na prawdę sprawne , w przeciwieństwie do aut którymi jeździłem na 245 i 255.Te byly zdecydowanie zamulone opona.Jutro odbieram Rotory , ale niestety opony dopiero po pierwszym bo skończyła sie juz $$$.Co do samych felg to czytalem tam dyskusje mniej lub bardziej dokładnie i tak Rotor kosztuje 3.5 K z opona ale jak kupujesz nowe auto i do tego zamawiasz pelny pakiet Sline.W przeciwnym razie felgi z opona kosztuja 15K.Ja za swoje place 8k plu pewnie z 2,5k za opony.wyjdą mniej więcej 10K.I tak jestem do przodu bo zamawiając Slina musiał bym do niego dokupic alkantare a to juz sie robi na prawdę konkretna kasa :rolleyes:

Jest tez oczywiście jedna lipa w postaci Navi 2G.pan przy zamawianiu zapomniał powiedzieć ze to DVD z mapa musi być w odtwarzaczu zeby to dzialalo , wiec jak jestem w trasie to jak k...... mam słuchać muzyki :wallbash:Trzeba dokupic zmieniarke ![br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 21:58_________________________________________________Pare fotek

p1060173x.jpg

Opublikowano

a sloty kart pamięci widoczne na foto ??[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 22:02_________________________________________________To 2G z czytnikiem "multimedia" zamiast zmieniarki nie ma już czytnika map w bagażniku ??

Opublikowano
  • Autor

p1060174x.jpg

p1060180t.jpg

Co do samego wewnetrznego Slina to powiem tak.Jest fajny owszem ale musi byc z alkantara i biala nicia.Biale szycie po 50 tys wyglada jak kupa i na kierownicy i na fotelch chybaze jak Makki :wink4: czyscisz ja po kazdej jezdzie szczoteczka do zebow :decayed:Do tego roznica w cenie jest kolosalna , prawdzilem to na 10 strone bo sileczalem nad konfiguracja tego auta z dobre po roku :rolleyes: i przerobilem wszystkie mozliwe opcje.

Z fajnych rzeczy to zegary w benzynie B8 w nocy wygladaja przekozak :kox: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 22:12_________________________________________________Tak BTW czy ktos jest mi w stanie powiedziec jaki kod ma ma zawieszenie Sline w B8 ? 1BE czy 1BV ?

Opublikowano

chyba 1BE z tego co pamiętam jak sprawdzałem jednego S-line, ale Cuber ma to pewnie Ci napisze :)

Opublikowano

podłokietnika nie ma ? :gwizdanie:

Opublikowano

ma, widać na pierwszym zdjęciu jak jest w folii

Opublikowano

faktycznie, na tych nowszych po prostu schowany :) gratki, ładna :)

Opublikowano

:notworthy:

Fajny ten pierwszy dzien nowego auta uwielbiam to.. szczegolnie jak pachnie fabryką..zazdroszczę!

A dywaników materiałowych nie wziąłeś?Od razu jest przytulniej!

Z navi faktycznie szok,coz człowiek się uczy na błedach dokupisz zmieniarkę i po sprawie! :good:

Dolej paliwka :wink4:

[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 22:49_________________________________________________

Z fajnych rzeczy to zegary w benzynie B8 w nocy wygladaja przekozak :kox: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 22:12_________________________________________________Tak BTW czy ktos jest mi w stanie powiedziec jaki kod ma ma zawieszenie Sline w B8 ? 1BE czy 1BV ?

A czym zegary w nocy roznia sie od dieselka poza podziałką obrotów?