Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zdam zdam , niestety opony beda dopiero we srode :disgust:

Opublikowano

cierpliwość wzmacnia przyjemność podobno, czekamy na foto-story i relację z jazdy w zakrętach

Opublikowano

wykorzystywaniem pełnych możliwości samochodu to nawet TDI 1,9 spali ci 12Llub lepiej.Zreszta spalanie tak jak zuzyce ileju to bardzo dyskusyjna i indywidualna sprawa.Ciezko je porownac bo kazdy jezdzi inaczej w roznych warunkach.Miasto miastu nie rowne trasa trasie i noga nodze.

święta prawda
Opublikowano

Oslo jest na liscie 10 najbardzej zakorkowanych miast w Europie :wink4: , ale spalanie zrobione jazdy wieczornej i porannej , jak jeszcze nie ma duzo korkow.

a na ktorym miejscu? bo Warszawa na 2-gim :decayed:

Wczorajszy powrot do domu - Flyer jak wracales z biura po 17tej to wiesz o czy mowie :naughty:

Brak swiatel na jednym skrzyzowaniu (Wilanowska/Dolinka) i masakra na Mokotowie :wallbash:

bf4c792cab10bb88med.jpg

Opublikowano
  • Autor

pownie srednia 1km na godzine :rolleyes:

Opublikowano

To przez liroya :tongue4:

Opublikowano

ja dzisiaj przyszalałem i

zdjciel.jpg

jak widać da się tylko co to za przyjemność :wink4:

Opublikowano

raczej dobrze podłącz rezystory od ledów w DRL :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No i dzisiaj byla pierwsza traska na 100km w sumie , jazda 100-130 droga ekspresowa.

zdjcie0244u.jpg

BRD palilo mi na tej samej trasce 6.5 :rolleyes:

Opublikowano

Mój parch przy takich prędkościach pali koło sześciu... W życiu bym nie pomyślał, że 211 konny benzyniak może spalać tak mało paliwa. Pogratulować inżynierom :good:

Opublikowano

hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej :wink4:

i nie jechalem specjalnie wolno , pare przyspieszen , wyprzedzan - jezeli chodzi o spalanie w tym motorze to na prawde szacun jest tak niskie ze sam w to nie wierze :cool1:

Opublikowano

b8 pali zdecydowanie mniej, ale 8.5-9 pali moje 2.0T przy 140-160, przy 100-130 7.5-8 jest realne, tylko co jadę z silnym postanowieniem to mnie ktoś podpuści i kończy się na 12-13 :wink4:

Opublikowano

Oslo jest na liscie 10 najbardzej zakorkowanych miast w Europie :wink4: , ale spalanie zrobione jazdy wieczornej i porannej , jak jeszcze nie ma duzo korkow.

a na ktorym miejscu? bo Warszawa na 2-gim :decayed:

Wczorajszy powrot do domu - Flyer jak wracales z biura po 17tej to wiesz o czy mowie :naughty:

Brak swiatel na jednym skrzyzowaniu (Wilanowska/Dolinka) i masakra na Mokotowie :wallbash:

bf4c792cab10bb88med.jpg

nic nie mow... po 17 wyjrzalem tylko przez szybe i jak zobaczylem stojaca Domaniewska w 2 strony + korek wyjazdowy z parkingu, to stwierdzilem, ze sie nie ruszam :) poczekalem do 19 i wyjechalem bez zadnych problemow ;)

Opublikowano

i co Turdzi dalej twierdzisz że jadać 200km autostradą z prędkością 100km/h w o 12 w nocy przy zerowym ruchu nie można osiągnąć 5L z tym silnikiem?

Opublikowano

z quattro pewnie będzie cieżko :wink4:

Opublikowano

ok ja mam FWD, ale jak pisałem że da się taki wynik osiągnąć to ludzie się w czoło pukali bo ktoś z 160KM dieslem nie był w stanie uwierzyć że benzyna mocniejsza może palić tyle co diesel

Opublikowano

Jak na 211 KM w Pb to super wynik :good:

Mojej żony ibiza 1.4 100KM pali tyle samo :polew:

trudzi, kuredu

a sprawdzaliście jak się ma wskazanie z FIS do zużycia wychodzącego z zatankowanego paliwa :gwizdanie: