mgtan Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 oj tam oj tam dawja odrazu jakiegoś Garretta co się będziesz cackał dawaj do Kompotów oni mają 400stu konne 2.0 TFSi co jeździ normalnie na codzień :-).... co do wydechu to ostatnio widziałem 2.0 B8 na zrobionym wydechu (niestety nie miałem możliwości sprawdzić co to) i powiem ci że bardzo ładnie brzęczał... jak jechał spokojnie to było tyci bardziej basowo... ale jakprzygrzał to taki bardzo ładny pomruk a`la rs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 a`la rs. chyba octavia rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 no właśnie ku mojemy ździwieniu nie jak Octavia a jak nasze najlespze RS4 oczywiście brak przyjemnego V8 słychac ale i tak jak na R4 efekty są super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 no dzwiku V6 czy V8 to ja sie nie spodziewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 pozwoliłem sobie zabrać fotkę mam nadzieję że nie masz nic przeciwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 spoko , dobrze ze w zderzaku nie ma mojego odbicia , jeszcze by sie ktos przestraszyl [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 18:15_________________________________________________jak wam sie podoba moj sticker tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ale że który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 a gdzie stickery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 chyba te szare z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 tak mi się rzuciły w oczy, że ich nie zauważyłem na boxie bardziej widać jakiekolwiek naklejki sam nie wiem, jak prawie nie widać to czy można to uznać za tjuning tak na serio Turdzi, brakuje kontynuacji, powinno być coś lekko na przednim i tylnim zderzaku a tak to ... nie użyję brzydkiego słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 tak mi się rzuciły w oczy, że ich nie zauważyłem na boxie bardziej widać jakiekolwiek naklejki sam nie wiem, jak prawie nie widać to czy można to uznać za tjuning tak na serio Turdzi, brakuje kontynuacji, powinno być coś lekko na przednim i tylnim zderzaku a tak to ... nie użyję brzydkiego słowa teoretycznie kontynuacją z tyłu jest "dyfuzor", ale też bym tego nie doklejał, czysta piękna forma zawsze będzie najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a po cholere Ci te stickery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Turdzi, przywodzi mi to na myśl naklejki na starych Porsche 911 rs. Czyżby jakiś substytut Mnie się to nawet podoba i komponuje z dyfuzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam nadzieje ze ten photoshop mod nie ujrzy swiatla dziennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A nie lepiej listwy boczne pomalowac w kolor dyfuzorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no to sobie potjunigowalem :> to w sumie zadne plany nie byly ale bradzo mi sie ten motyw podoba na tym S4 ale macie racje u mnie wyglada to slabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 na RS6 które kidyś wklejałem bardzo mi się to podobało - a u Ciebie nie uważam żeby jakoś mega to źle wygladało - pasuje do dyfuzorka i kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no wlasnie to RS6 mnie zainspirowalo , ale chyba tak ja mowi reszta nie bede mic zdziwial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Turdzi masz pięknego czarnucha- takie cuś by go tylko szpeciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi