Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

turdzi

Rekomendowane odpowiedzi

mam zrobione 12k na bagnecie zeszlo ok 300-400 ml , z czego 100 ml to na pewno sam wytarlem w szmatke co chwile sprawdzajac :wink4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:42_________________________________________________tyle szkukalem po necie tych felg jak bylem na kupnie i nic , a jku juz po ptokach to nagle takie fotki wpadly i to jeszcze prawie jak moje auto :rolleyes:

http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=32252728

kurcze fajnie wygladaja , moze by tak jednak wymienic :mysli:

mam zrobione 12k na bagnecie zeszlo ok 300-400 ml , z czego 100 ml to na pewno sam wytarlem w szmatke co chwile sprawdzajac :wink4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:42_________________________________________________tyle szkukalem po necie tych felg jak bylem na kupnie i nic , a jku juz po ptokach to nagle takie fotki wpadly i to jeszcze prawie jak moje auto :rolleyes:

Te co masz są o niebo lepsze.

no to widzisz , sam nie wiem co ja widze w tych felgach.Plus jest taki ze wygodnie jezdzi sie na 17 calowych balonach :decayed:

tyle szkukalem po necie tych felg jak bylem na kupnie i nic , a jku juz po ptokach to nagle takie fotki wpadly i to jeszcze prawie jak moje auto :rolleyes:

A mi się od dawna b.podobają :good:

turdzi, a znajdziesz gdzieś w norkowych ogłoszeniach czarną B8 na takiej feldze jak Ty masz tylko w 18" ? Wiem, że wstawiałeś już foty tej obklejonej, ale szukam jakichś lepszych jakościowo :wink4:

A mi się od dawna b.podobają :good:

turdzi, a znajdziesz gdzieś w norkowych ogłoszeniach czarną B8 na takiej feldze jak Ty masz tylko w 18" ? Wiem, że wstawiałeś już foty tej obklejonej, ale szukam jakichś lepszych jakościowo

bedzie ciezko , do tej pory tylko to auto widzialem i nawet nie z oglosenia tylko przypadkiem widzialem zaparkowane na ulicy ale jak znajde to podesle.

Napomiast auto z ogloszenia ma pomalowany dyfuzor w zderzaku na kolor nadwozia , i na zywo wyglada to bardzo slabo niestety.[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 18:42_________________________________________________A tak BTW , to dzisiajusiadlem sobie w nowym A5.Ciezko w sumie wypatrzec te roznice trzeba miec na prawde wprawne oko , natomist ta nowa kierownic S-line to prawdziwe mistrzostwo swiata.Widze niestety ze ma troche bardziej rozudowane funkcje na multifunkcji i obawiam sie ze nie bedzie chyba pasowac.A szkoda be jest na prawde rewela.

Turdzi ze tak z innej beczki jaki to kolor twojego auta bo sie nie doczytałem , metalik?( czy ten drugi czarny 9 nie wiem jak sie dokładnie nazywa)

A tak BTW , to dzisiajusiadlem sobie w nowym A5.Ciezko w sumie wypatrzec te roznice trzeba miec na prawde wprawne oko , natomist ta nowa kierownic S-line to prawdziwe mistrzostwo swiata.Widze niestety ze ma troche bardziej rozudowane funkcje na multifunkcji i obawiam sie ze nie bedzie chyba pasowac.A szkoda be jest na prawde rewela.

Tez mi sie podobają te nowe kiery :naughty: Przyciski na kierze MULTI sa rozbudowane ale za to nie ma tych opcji na panelu MMI :)

Wydaje mi sie ze lepsze bedzie takie rozwiaznie , klikajac przycisk np. NAVI w kierze masz od razu dostep do niej . Regulacja i ustawienia masz w juz w kierownicy

Tylko nie wiadomo czy podpasi to do poprzedniczek jezeli chodzi o dzialanie .

http://moto.pl/MotoPL/51,88389,10544960.html?i=50

Turdzi ze tak z innej beczki jaki to kolor twojego auta bo sie nie doczytałem , metalik?( czy ten drugi czarny 9 nie wiem jak sie dokładnie nazywa)

brilliant black to czyst czarny bez metalica.

Wrc no fajnie by bylo bo kiera jest mega , ale mam przeczucie ze nie da rady jej tak latwo zaadaptowac :confused4:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 22:05_________________________________________________i w juz w KRK. 1650 km , srednia z trasy 125km/h przy spalaniu 8,6 :naughty:

Pogratulować spalania ;) jechałeś z boxem czy bez?

Pewnie z boksem :)

Riktig God Jul til deg og alle dine Turdzi !

nie bez boxu , do promu w szwecji lecialem jakis 50-70 km caly czas 220+ i zdazylem doslownie w ostatniej sekundzie :rolleyes: , mam nadzieje ze nie przyjdzie jakas niespodizanka po swietach :gwizdanie:

Pablo jestem juz w krk.

Dzieki Makki , wzajemnie a takze calej reszcie zycze zdrowych i radosnych Swiat !