turdzi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 no to co sobie jaja robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Flyerowi chodziło o rejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 bedzie bedzie , szczerze to chodzi za mna traszke zeby STI na EX wymienic ja może w poniedziałek/wtorek w końcu odbiorę auto - trochę się czasu zeszło dobra, dobra, ja juz Cie trafilem na miescie Rejestracja psuje cały efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 dopiero teraz zalapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 dopiero teraz zalapalem lepiej późno niżwcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wtym Exie to rejerka do celow marketingowych podobno http://rejestracja.blog.pl/p0-ssij,15397045,n :decayed: ale fajnie jak podjezdzasz gdzies i podajesz rejestracje Rejestracja auta ?? PO SSIJ słucham ?? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 leżę i kwiczę z tego pisma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 dokładniej to Paweł zero Stefan Stefan Iwona Janek, tak by gliny podały ale ja na stacji do fry też podaję w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 leżę i kwiczę z tego pisma dobre swoja droga biale coupe E90 P0 LATAM, o ktorym tam pisze widzialem pare razy w wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ja kiedyś z tym PO SSIJ się mijałem u mnie będzie też indywidualna, ale bez takich lifestylowych zagrywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 bajk N0 FATCHX ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 bedzie bedzie , szczerze to chodzi za mna traszke zeby STI na EX wymienic ja może w poniedziałek/wtorek w końcu odbiorę auto - trochę się czasu zeszło dobra, dobra, ja juz Cie trafilem na miescie To sąsiad z osiedla. Z PO LATAM to było jego E93 (cabrio ze sztywnym dachem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 bajk N0 FATCHX ?? nazwa firmy dobra przestańmy robić offtopic - niedługo zrobię topic o białasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 to taka skromniejsza alternatywa dla G ale sie zakochalem http://autostradasport.com/biler/bil/31314372/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 mi się GLK nie podoba nawet czy to Brabus czy AMG dla mnie ohydne z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 to taka skromniejsza alternatywa dla G ale sie zakochalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dla mnie super , o wiele fajniejsze niz Q5 czy Xnawet zwykly a ten to normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 GLa jak już brać, 450tka śmiga jak głupia, ma ok 350 KM i niezłe kopnięcie, dużo miejsca i fajnie wykończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dla mnie super , o wiele fajniejsze niz Q5 czy Xnawet zwykly a ten to normalnie yea, ten merc wyglada super. Q5 wyglada niestety slabo, takie male zgarbione mocno Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi