variocustoms Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 i tak i tak ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- końcówki powinny mieć małe dziureczki na wodę, nie było by takiego czarnego osadu na dole końcówek ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 No cóż, to trzeba będzie czyścic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 zgadamy się jakoś to się końcówki zabezpieczy i doradzi czym czyścić, mam to obcykane u siebie sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Yamaha zapytaj Rossiego co jemu przeszkadzalo.U mnie poza patentami wydech byl kompletnie zle pomyslany , byl skadany z czesci ktore w zlych miejscach mialy laczenia , przez co w czy przy niewielkim dotknieciu progu czy faldy sniegu uginal sie i dotykal karaserii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Sprawdziłem to u mnie - mocowania raczej są na tyle mocne, że nic się nie powinno uginać. Ty też miałeś oryginalnego tego Millteka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Turdzi: moja teoria spiskowa mowie Ci ze moze sie zgadzac. Kupiles "Milltek" supa d*pa made in poland w szopie.... Trzeba bylo samemu sprowadzic albo kupic w NO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Makki kupilem millteka zrobionego w Millteku , widzalem fakture , list przewozowy i mam tez gwarancje.Jest identyczny z tym ktory maja na stronie na zdjeciach w wysokiej rozdzielczosci. To ich produkt wygloda gorzej niz made in china , bo polscy rzemieslinicy robia na prawde na wysokim poziomie. Ja juz sie nauczylem ze wielkie firmy robia masowy produkt i kupe bazujac na marce.To samo tyczy sie MTMu , poczytaj sobie ile tych obiecanych 700 KM jest tak na prawde w RS6 , a sa przypadki ze po ich robocie to troche do serii brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 końcówki powinny mieć małe dziureczki na wodę, nie było by takiego czarnego osadu na dole końcówek http://images40.fotosik.pl/1567/c7b7316c9dbd1300.jpg Fajny patent z tą dziurką, chyba muszę u siebie zrobić bo tez mam podobne końcówki zawinięte do środka u yamahy nie są potrzebne no nie ma tego wywinięcia, także woda tam nie stoi tylko ładnie wypływa na zewnątrz Vario, sam robiłeś ten otwór czy był już zrobiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 EOT to standard w Magnaflow ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- co do wody kondensacyjnej to jak jest dziurka to ładnie kapie przez dziurkę i nie ma czarnego osadu, jak nie ma dziurki to woda spływa pod końcówkę i tworzy czarny osad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Najlepiej podjechać do jakiegoś speca i za grosze wyciął by taką dziurkę i było by po problemie:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Makki kupilem millteka zrobionego w Millteku , widzalem fakture , list przewozowy i mam tez gwarancje.Jest identyczny z tym ktory maja na stronie na zdjeciach w wysokiej rozdzielczosci.To ich produkt wygloda gorzej niz made in china , bo polscy rzemieslinicy robia na prawde na wysokim poziomie. Ja juz sie nauczylem ze wielkie firmy robia masowy produkt i kupe bazujac na marce.To samo tyczy sie MTMu , poczytaj sobie ile tych obiecanych 700 KM jest tak na prawde w RS6 , a sa przypadki ze po ich robocie to troche do serii brakuje Pawel no.. Wiesz ze ja pracuje w dziale kontroli jakosci i bhp? Offshore? Budujemy platformy wiertnicze, rurociagi i moduly na rafinerie, od Norwegii, po Rosje, Polske, Chiny i Dubaj.. Moze jestem bardzo sceptyczny i niewierny Tomasz ale przekrety to ja widzialem na wlasne oczy, wartosci milionow NOK. Wszystko da sie podrobic jak sie chce i jak wchodzi w gre grubasna kasa Millteki w Norwegii takze widzialem u dystrybutora, mialem je w rece i nie bez przyczyny ja mam ABT-Sebring Uwazam ze od hmm, 4-5 lat Milltek zszedl na psy bo jest masowka i tutaj sie zgodze z Toba. Ale wiesz ile jest ludzi na swiecie % co zwracaja na to uwage tak jak np ja i Ty i pewnie wiele innych osob zainteresowanych tematem? Moze maks 10%. Wiec maja to gdzies, wazne zeby bylo glosno i byly pseudo PS Temat RS6 4F i MTM mam ogarniety, bylem u 2 "dystrybutorow" w Norwegii oraz u Niemcow i wiem o co chodzi.. Gotowce pchaja i maja to gdzies. A pozniej skrzynie padaja i np TeoMotors musi naprawiac. Rozmawialem z Panem Teodorem z TeoMotors o RS6 4F i jego doswiadczeniach. Wiem ze np RS6 4F MTM potrafi wywalic skrzynie na drzewo, po 10tys km. Skrzynie da sie naprawic wiec problemu takze nie widze.. Ale ogolnie mowiac to jest auto ktore ja chce. Nawet jezeli okaze sie na hamowni, what so ever, ze bedzie mialo z MTMem 400KM. To mozna wszystko poprawic. I ja takie auto chce, a pozniej sam sobie to wszystko zrobie i bedzie cacy Take it easy, jakos to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pawel no.. Wiesz ze ja pracuje w dziale kontroli jakosci i bhp? Offshore? Budujemy platformy wiertnicze, rurociagi i moduly na rafinerie, od Norwegii, po Rosje, Polske, Chiny i Dubaj.. Moze jestem bardzo sceptyczny i niewierny Tomasz ale przekrety to ja widzialem na wlasne oczy, wartosci milionow NOK. Wszystko da sie podrobic jak sie chce i jak wchodzi w gre grubasna kasa masz racje , ja niestety musze miec wszystko idealnie. ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- no i juz 3 felgi sa zalatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pawel no.. Wiesz ze ja pracuje w dziale kontroli jakosci i bhp? Offshore? Budujemy platformy wiertnicze, rurociagi i moduly na rafinerie, od Norwegii, po Rosje, Polske, Chiny i Dubaj.. Moze jestem bardzo sceptyczny i niewierny Tomasz ale przekrety to ja widzialem na wlasne oczy, wartosci milionow NOK. Wszystko da sie podrobic jak sie chce i jak wchodzi w gre grubasna kasa masz racje , ja niestety musze miec wszystko idealnie. ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- no i juz 3 felgi sa zalatwione wszystko da sie ogarnac :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 no i juz 3 felgi sa zalatwione Ale jak? nie mow ze kraweznik? Lusterka masz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 turdzi co z felami:question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Turdzi jak to robisz? moja matka ma od 2 lat 18'' na profilu 35 i ani jednej nie uszkodziła a mistrzem kiery nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Turdzi jak to robisz? moja matka ma od 2 lat 18'' na profilu 35 i ani jednej nie uszkodziła a mistrzem kiery nie jest Moze w Poznaniu nie ma kraweznikow? W Oslo some say, sa 50cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 myślę, że Turdzi powinien przejść na profil 70 ew. 75 i nie będzie problemów albo kupi coś takiego http://www.ebay.com/itm/BEAD-GUARD-Protection-for-the-Lip-Edge-of-your-Wheel-17-18-19-20-21-22-rim-/260991539025?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cc44ed751&vxp=mtr#ht_500wt_1413 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Aaaa dajcie spokój w Oslo są bardzo wysokie granitowe krawężniki dosłownie chwila nieuwagi przy parkowania i gotowe wystarczy delikatnie przyjrzeć i felgi zalatwiona ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Vario to to fajne ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- Vario to to fajne ---------- Post dopisany 19-05-2012 at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2012 at 08:53 ---------- taki sie maly spocik ze znajomym ukrecil 2.0 TFSI 180 KM E85 quattro VS 2.0 TFSI 211KM quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 turdzi: Ten goscio chyba nie jest w VACN? Nie kojarze auta? Masz wiecej zdjec tego swojego Millteka? Rozebranego na czesci itp? Wiesz, dealer norweski na forum klubu robi dobry piniadz na tym, moze by tak ludziom pokazac to i jak sie sprzedaje? Nie chodzi mi o to zeby akurat jemu psuc opinie ale taki ogolny watek co i jak wyglada Milltek? BTW: Ten bug forum z podwojnymi postami to jakis shiiiiit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi