Młody_drog Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 uu.. przykro trochę. ale za to pojeździsz B6 którego częściej używasz? Dzis jezdzę zony CITROENEM C2 A idzie tam coś wyrezać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak co mam rozrusznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak co mam rozrusznik Poszedł tylko elektromagnez Lepiej mi poszukaj jakiś fajnych foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 uu.. przykro trochę. ale za to pojeździsz B6 którego częściej używasz? Dzis jezdzę zony CITROENEM C2 A idzie tam coś wyrezać?? idzie, można z niego zrobić VTS'a na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Taaaaaaa...... moja by mi dała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak co mam rozrusznik Poszedł tylko elektromagnez Lepiej mi poszukaj jakiś fajnych foteli Grzesiu "elektromagnes" - elektromangnezu sie nie stosuje do rozrusznikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ok elekromagnes zębnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 kiedy naprawisz furacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 uu.. przykro trochę. ale za to pojeździsz B6 którego częściej używasz? Dzis jezdzę zony CITROENEM C2 A idzie tam coś wyrezać?? Z elektroniki mozna wlaczyc np. "swiatla dzienne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 uu.. przykro trochę. ale za to pojeździsz B6 którego częściej używasz? Dzis jezdzę zony CITROENEM C2 A idzie tam coś wyrezać?? Z elektroniki mozna wlaczyc np. "swiatla dzienne" Jakies wskazówki kiedy naprawisz furacza? Wczoraj juz zrobili mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a to sie migiem uwineli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a to sie migiem uwineli ) Znam własciciela BENDIKS Rzeszów - Profesjonalny serwis alternatorów i rozruszników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jakies wskazówki Bez kabla i programu sie nie obejdzie... Znajac Ciebie, jakbys zaczal grzebac to pewnie bys nawet zrobil 'needle sweep' w Cytrynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 znam ta firme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 znam ta firme Stara dobra Firma wszyscy robią u nich Jakies wskazówki Bez kabla i programu sie nie obejdzie... Znajac Ciebie, jakbys zaczal grzebac to pewnie bys nawet zrobil 'needle sweep' w Cytrynce Jakiś tam prosty kabel mam .......co polecasz kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Robilem to chyba ze 4 lata temu i juz nie pamietam jakim kablem (pozyczalem). Z tego wszystkiego to pozostalo mi tylko auto A no i mam nowe, wieksze IC w garazu, ktore pasuje p&p do C2, jakbys chcial podniesc moc. Ja zdazylem zmienic samochod zanim to zrobilem, a mamie wystarcza to co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Siedziałem kiedy w takich tylko całe w kolorze czarnym . Porównując jakośc skory S4 a S LINE to naprawde jest róznica AUDI S4 tapicerka skorzana skora fotele A4 8K0 (2594856305) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja bym je lykał, mając B8. Nie skusisz sie? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 oprócz ładnego zestawu kolorystycznego to te fotele i boczki są trochę biedne jak na te z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Troche kasy jest Jakbym wział to zaraz by były komenty , że....... (kolor , brak pamieci ,boczki nie są w B&O ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi