Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą był u mnie gostek z A5 -tką ( dzwonił , umawiał sie i takie tam ) ale jednej rzeczy nie kumam :facepalm:

Autko warte 80-90 tys. (komorka za 2 tys. :naughty: ) a jemu szkoda 300 PLN na przełaczniki pod FIS z montazem i kodowaniem .

bo ci od A5-tek to żydzi jeśli chodzi o pieniądze :grin:

Najlepsze było to ,ze ma autko na wypasie :naughty: ( tak twiedził :kox: ) a tam prawie golas .

Na koniec pewiedział ze pomysli i moze znajdzie gdzieś taniej .

no wiesz rozne maja ludzie pojecia wypasu :)) jak sie z malucha przesiadl albo z clio na a5 to juz wypas :))

pewnie w ogłoszeniu sprzedaży jak kupował było - "full wypas, max wersja..."

---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

bo ci od A5-tek to żydzi jeśli chodzi o pieniądze :grin:

dokładnie to miałem napisać :wink:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie potrzbuje rolety do a6 rok do 2004 ma ktos do sprzedania?

grzes sorry za ot

Opublikowano

Grzesiek, rozkminiłeś neony z polifta? :kox:

Będziemy dalej walczyć ale na nowym ORI kablu ( VAG CAN PRO ) :wink:

Ogolnie nie powinno byc kłopotów w avancie w przeciwienstwie do sedana , VCDS nie wszystko ogarnia .

Jakby coś to u mnie sa neony założone, nawiasem mówiąc to teraz wreszcie fajnie swieca, bo ori ledy <2012 z avanta to ...

Opublikowano

ooo Maniek się odezwał ... coś się nie pucował że masz lifty z tyłu ?? :naughty::decayed:

Opublikowano
ooo Maniek się odezwał ... coś się nie pucował że masz lifty z tyłu ?? :naughty::decayed:

Wakacje były, jak zwykle ciężki okrez w życiu :decayed:

b3rs kto ci zakładał ? masz kodowane :wink:

żadnymi błędami nie sypie, więc chyba kodowanie jest w porządku

Opublikowano

to zczytaj kodowanie i zapodaj na forum bedzie latwiej dla potomnych :)

Opublikowano

tu raczej chodzi o adaptacje i odpowiednie wartości dla każdego kanału.

to nie takie proste gdyż każdy ma coś tam innego i można dużo sobie nabroić ... i ledy bedą świecić - ale na cockpit' cie :grin:

jeżeli już to musi spisać ktoś kumaty np: Grzesiek :wink:

Opublikowano
  • Autor
to zczytaj kodowanie i zapodaj na forum bedzie latwiej dla potomnych :)

Juz raz zrobiłem kiedyś ten bład i pomogłem jednej osobie a ta wykorzystuje to teraz i bierze za to kase .

Nawet nie podziekował :wink:

Opublikowano

ano widzisz kurde tacy sa niestety niektorzy przykladami moglbym tutaj cala strone walnac z tym ze to nie z forum ludzie -- ale co zrobisz life is brutal -- olac i dalej robic swoje moja dewiza :))

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj była MEGA walka z tylnymi lampami NEON :facepalm: skonczylismy dzis po drugiej nad ranem , mamy 80% zrobione .

Nie dosc ,ze trzeba rozkminić kabelkologie to sprawa z kodowaniem jest bardzo problematyczna . Juz mi bokiem to wychodzi :doh: ale nie odpuszcze :decayed:

Dla zwykłego zjadacza to jest raczej nierealne do ogarnięcia i do tego trzeba niezłego sprzętu , ktorego nie posiadam .

Tutaj wielkie podziękowania dla niezastąpionego Sławka szogun0 :thumbup:

...c.d.n.

IMG_7750.jpg

IMG_7749.jpg

Opublikowano

Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza.

Opublikowano
  • Autor
Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza.

Ja tez miałem wszystkie kody i doooopa :kwasny: wszystko zalezy od KOMFORTU kto jaki ma .

---------- Post dopisany 20-09-2012 at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 18:52 ----------

Wyrezane przed garazem :naughty:

IMG_7758.jpg

Opublikowano
:shock3::kox:
Opublikowano

maniak :grin::grin::grin:

Opublikowano

Zawstydziles wszystkich miłośników marki Grzesiu :brawo::dancing:

Jak neony?

Opublikowano
:slina::slina: Jesteś mistrz Grzechu:naughty::kox:
Opublikowano

Ja tez miałem wszystkie kody i doooopa :kwasny: wszystko zalezy od KOMFORTU kto jaki ma .

---------- Post dopisany 20-09-2012 at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 18:52 ----------

Wyrezane przed garazem :naughty:

http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg

Yebany :polew:

Opublikowano
  • Autor

Prawie zakonczona inwestycja zwiazana z garazem (-ami) :wink: wreszcie fury zajada pod dach :decayed:

Pozostanie jeszcze kosmetyka w srodku .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.