Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no cholera nie przemawiają do mnie te tylne lampy :decayed: ale ważne, że Ci się podoba :good: fajne masz to B8 :whistling:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi się za to podobają bardziej niż przed liftowe :kox:

Czarnuch jest dobry :decayed:

Opublikowano
wrclaguna przyznam, że patrząc na fundamenty, myślałem, że ten garaż zbudujesz nieco mniejszy i nie piętrowy (niż ten ze zdjęć poniżej) :wink::kox:
Opublikowano
wrclaguna przyznam, że patrząc na fundamenty, myślałem, że ten garaż zbudujesz nieco mniejszy i nie piętrowy (niż ten ze zdjęć poniżej) :wink::kox:

:grin::grin::grin:

Opublikowano

Dobrze że nie powiedziałeś że więcej niż w Bukowinie Tatrzańskiej :polew::grin:

Opublikowano
  • Autor
Dobrze że nie powiedziałeś że więcej niż w Bukowinie Tatrzańskiej :polew::grin:

PABLO miałem to samo pisać :grin:

Teraz mamy fajną miejscówkę na SPOTY :naughty: jest tak samo jak u was w Galerii .

Słyszałem ,ze kiedys mieliście nalot ABW :decayed:

Opublikowano

PABLO miałem to samo pisać :grin:

Teraz mamy fajną miejscówkę na SPOTY :naughty: jest tak samo jak u was w Galerii .

Słyszałem ,ze kiedys mieliście nalot ABW :decayed:

A nawet nie wspominaj, przez ponad 5 lat mojego spotowania nie było takiej akcji jeszcze, podjechali astrą po cywilu i każdą A4 "czesali" czy nie ma jakiejś maczety ukrytej :grin:

Opublikowano

te poliftowe lampy wygladaja klasa , o wiele fajniejsze niz odpustowe ledy

Opublikowano

To nie są ledy tylko coś jak neony w nowych betach, prawda:eusathink:

Opublikowano
te poliftowe lampy wygladaja klasa , o wiele fajniejsze niz odpustowe ledy

a już myślałem, że miliony much nie mogą się mylić :bag:

Opublikowano

No powiem Grzechu, że też do mnie nie przemawiały te polifty ale teraz widzę, że klasa :slina::slina::kox::kox: Bajka ta twoja b8emka :D

---------- Post dopisany 22-10-2012 at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2012 at 23:59 ----------

Wrzuć Grzechu jeszcze jakiś filmik jak będziesz miał chwile bo nie mogę znaleźć nigdzie jak ten kierunek wygląda z tyłu

Opublikowano

WRC, na tym ostatnim zdjęciu od tyłu ładnie widac bieznik Twoich letnich opon. Czy to są te Falkeny Fk 452? Jeśli tak, to jak się na nich jeździ? Z tego co widzę to one mają bieżnik prawie kropka w kropke jak moje Dunlopy Sportmaxxy, tylko jakby nieco agresywniejszy( te nacięcia w środkowych pasach są dłuzsze u Ciebie). Jak jest ze zuzyciem i głośnością?

A przez okna w tym Twoim garażu:grin:, to widok podobny jak u mnie w Poznaniu z parkingu w Plazie. Też są wieżowce. Inna sprawa, że mam rodzinę w Łańcucie, więc bywam w okolicy od prawie 39 lat a nie wiedziałem, że w Rzeszowie macie tez drapacze chmur:polew:

Opublikowano
  • Autor
WRC, na tym ostatnim zdjęciu od tyłu ładnie widac bieznik Twoich letnich opon. Czy to są te Falkeny Fk 452? Jeśli tak, to jak się na nich jeździ? Z tego co widzę to one mają bieżnik prawie kropka w kropke jak moje Dunlopy Sportmaxxy, tylko jakby nieco agresywniejszy( te nacięcia w środkowych pasach są dłuzsze u Ciebie). Jak jest ze zuzyciem i głośnością?

A przez okna w tym Twoim garażu:grin:, to widok podobny jak u mnie w Poznaniu z parkingu w Plazie. Też są wieżowce. Inna sprawa, że mam rodzinę w Łańcucie, więc bywam w okolicy od prawie 39 lat a nie wiedziałem, że w Rzeszowie macie tez drapacze chmur:polew:

Tak mam Falkeny FK 452 MADE IN JAPAN jak w B6 tak i w B8 :wink: Przy kole 19" to na pewno coś tam ich słychać ale porównując to w B6 jest OK .

Za pewne to sprawa głosniejszego silnika PD .

Co do drapaczy to RZESZÓW jest nie do Poznania :kox: , coraz więcej u nas tego :naughty: ....takze zawsze zapraszam na kafffkę jak tylko bedziesz gdzieś w okolicy :wink:

---------- Post dopisany 23-10-2012 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2012 at 11:19 ----------

Wreszcie przyszły lampy Bixenon Skrętne (Dynamic) :dancing:.........i cała banda przetwornic i sterowników :grin:

Temat myśle ogarnąć gdzieś po 1 listopada , trzeba bedzie rozpracować schematy i zrobić kabelkologie

Mam nadzieje , ze nie bedzie problemów z kodowaniem :decayed:

IMG_7841.jpg

IMG_7843.jpg

Opublikowano

Będzie świcić na tych lampach:kox:

Opublikowano
  • Autor

To juz drugi Komplet lamp :wink: pierwszy komplet gośc mi wysłał ale okazało sie ze nie są skrętne :facepalm:

Opublikowano

To mnie najbardziej wku.... przy kupowaniu używanych części z allegro czy innych wysyłkowych, pytasz 10 razy czy na pewno takie jak chcesz, a jak przyjdzie to się okzuje że jednak inne. No ale ceny takich gadzetów w ASO powalają, więc trzeba szukać i się meczyć, ale myślę że dla efektu końcowego jednak warto:decayed:

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ----------

No i najfajniejsze jest to że zrobisz sobie to sam, szkoda że nie mam takich zdolności i tyle czasu na reaznie:kwasny:

Opublikowano

NYNA czasem jest na odwrót, to wtedy się człowiek cieszy. Ja kupowałem zwykłe, a dostałem skrętne :decayed:

Wysłane z mojego HTC One X

Opublikowano

Kurna ale to chyba raz na 100 ma się taki fart, albo trafiłeś na takiego co sam nie wiedział co sprzedaje:grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.