Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 tys zl za zalozenie parktronica pogrzalo ich?

To jest firma dokładnie Marcina.

Czasem przyjeżdża do nas na spoty w Krk.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
2 tys zl za zalozenie parktronica pogrzalo ich?

To jest firma dokładnie Marcina.

Czasem przyjeżdża do nas na spoty w Krk.

Brysio to jest montaz z wszystkimi gratami :wink:

przeyeb***e :kox: trzeba zrzucić dwa zderzaki z auta oraz czesc plastików wewnatrz .

Opublikowano

Grzesiek prawda to że tylko 4 osoby w Polsce profesjonalnie wgrywają menu pl:question:

Dlaczego tylko 4 bo trzeba ponoć napisać soft po polsku, za wgranie pl zmianę języka w samochodzie i aktualizacje oprogramowania w navi nową mapę to od 1tys zł biorą a w nowych Audi 2012r z 1500zł.

Polskie Menu Kraków AUDI, BMW, VW, SEAT, SKODA, OPEL, MERCEDES - Polskie Menu - Nauczymy Twoje Auto Języka Polskiego !

To jest firma Darka kilka lat temu był u nas na spocie i rozwinął sieć w pl widzę.

Czasem mu wysyłałem klientów jak pracowałem w Media Markcie na Car Audio.

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

przeyeb***e :kox: trzeba zrzucić dwa zderzaki z auta oraz czesc plastików wewnatrz .

Pół dnia zejdzie roboty :decayed:

Kiedyś byłem z siemianem u Marcina bo ten nie miał kluczy do RNS-E czy czegoś tam, ogólnie szybka pomoc była z jego strony :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tu masz opcje z lektorem Polskim :wink:

Kolega to swojemu tesciowi zapodał w B8 i jest zawiedziony , nie do konca jest to poprawnie zrobione .

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

Dzis testowałem nowy legal sprzet :wink: Jest o wiele wiecej rozbudowany niż VCDS

Kilka ciekawostek z MCE 09 :naughty: w tych kodowanich binarnych to sie mozna pogubic i łatwo cos spieprzyć :grin:

MCE1.png

MCE2.png

MCE3.png

Opublikowano

wydaje się tak na pierwszy rzut oka łatwiejsze do ogarnięcia :wink:

Opublikowano

Co to za soft?

Opublikowano

... A ile sie płaci srednio za polski język do 3G?

Grzesiek, rozkminiłeś neony z polifta? :kox:

Opublikowano

ja za PL menu, mapę 2011, zdjęcie blokady z DVD podczas jazdy płaciłem 750zł w Bydgoszczy

Opublikowano

za 600 pl menu i mapy 2012, zastanawiam się nad samymi mapami za 300zł bo mam 2010 i brakuje ulic :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek, rozkminiłeś neony z polifta? :kox:

Będziemy dalej walczyć ale na nowym ORI kablu ( VAG CAN PRO ) :wink:

Ogolnie nie powinno byc kłopotów w avancie w przeciwienstwie do sedana , VCDS nie wszystko ogarnia .

Opublikowano

VCPro moge polecić, mam i jeszcze nie miałem problemu żeby czegoś nie przyjął ?

Opublikowano
  • Autor

Przed chwilą był u mnie gostek z A5 -tką ( dzwonił , umawiał sie i takie tam ) ale jednej rzeczy nie kumam :facepalm:

Autko warte 80-90 tys. (komorka za 2 tys. :naughty: ) a jemu szkoda 300 PLN na przełaczniki pod FIS z montazem i kodowaniem .

Opublikowano

może ma dzianych rodziców, a 300 PLN nadszaprnęło by znacznie kieszonkowe :naughty:

Opublikowano

Grzegorz dzięki za cynk na licznik, dzwoniłem gość nie wie jaki tam jest FIS ale sprawdzi i da mi znać.

LED-y z tyłu bajka, auto wreszcie wygląda kompletnie :wink:

Ciekawe co to za akcja z tym regulowaniem podświetlenia przestrzeni wokół nóg. Jak wracałem nocą to świeciło elegancko, a wcześniej tylko podczas otwartych drzwi na postoju, czyli opcja działa jedynie brak jej regulacji, ale to małe piwo. Jak licznik klepnę to zostaje jeszcze tylko pająk pod tempomat i jakoś znowu trzeba będzie Cię odwiedzić :decayed: tym razem obowiązkowo dzień wolny żeby ASO zaliczyć :wink:

Opublikowano
  • Autor
Grzegorz dzięki za cynk na licznik, dzwoniłem gość nie wie jaki tam jest FIS ale sprawdzi i da mi znać.

Ciekawe co to za akcja z tym regulowaniem podświetlenia przestrzeni wokół nóg. Jak wracałem nocą to świeciło elegancko, a wcześniej tylko podczas otwartych drzwi na postoju, czyli opcja działa jedynie brak jej regulacji, ale to małe piwo. Jak licznik klepnę to zostaje jeszcze tylko pająk pod tempomat i jakoś znowu trzeba będzie Cię odwiedzić :decayed: tym razem obowiązkowo dzień wolny żeby ASO zaliczyć :wink:

Miło było poznać :hi::decayed:

Regulację ci zakodowałem :wink: Jezeli chodzi o ten kolor licznik to sprawdz u goscia jaka jest data produkcji i bierz paragon :naughty: .

Opublikowano

Miło było poznać :hi::decayed:

Regulację ci zakodowałem :wink: Jezeli chodzi o ten kolor licznik to sprawdz u goscia jaka jest data produkcji i bierz paragon :naughty: .

Tak wiem, kodowałeś, tylko tam wartości kosmiczne wychodziły coś nie szło i to olaliśmy :grin: no będę musiał ostrożnie kupować ten licznik, niby twierdzi, że legalne źródło ale tak każdy mówi :decayed:

Pamiętam Twoje wskazówki licznik najlepiej z tego samego roku bo 2010r. już mogą być schody.

P.S mam nadzieję, że żonka przymknęła oko na tą obsuwę czasową :wink:

Opublikowano
Przed chwilą był u mnie gostek z A5 -tką ( dzwonił , umawiał sie i takie tam ) ale jednej rzeczy nie kumam :facepalm:

Autko warte 80-90 tys. (komorka za 2 tys. :naughty: ) a jemu szkoda 300 PLN na przełaczniki pod FIS z montazem i kodowaniem .

bo ci od A5-tek to żydzi jeśli chodzi o pieniądze :grin:

Opublikowano
  • Autor

Najlepsze było to ,ze ma autko na wypasie :naughty: ( tak twiedził :kox: ) a tam prawie golas .

Na koniec pewiedział ze pomysli i moze znajdzie gdzieś taniej .

Opublikowano

wczoraj znalazłem lampy do mojej A5tki za 1400zł, ale cholera okazało się, że już sprzedane :kwasny: a tak to bym do Ciebie jechał :decayed:

Opublikowano

Najlepsze było to ,ze ma autko na wypasie :naughty: ( tak twiedził :kox: ) a tam prawie golas .

Na koniec pewiedział ze pomysli i moze znajdzie gdzieś taniej .

no wiesz rozne maja ludzie pojecia wypasu :)) jak sie z malucha przesiadl albo z clio na a5 to juz wypas :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.