wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 WRC , ostatnio widziałem na alledrogo komplet aby zrobić 4 łapy To był by mod Tez ma na oku pare klamotow Martwi mnie tylko sterownik do Q .... i masakryczna ilosc pinow w nim ( 46 ) Na pewno mysle o tym MODZIE wtedy byl to dopiero MOD Po hamulcach gdzies na jesien bedzie program i pewnie zmiana turbawki na CAHA i wydajniejszy cooler .....mam juz plan i mysle ze bedzie +200
Cuber Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Po hamulcach gdzies na jesien bedzie program i pewnie zmiana turbawki na CAHA i wydajniejszy cooler .....mam juz plan i mysle ze bedzie +200 ale wtedy to juz powinno być na pokładzie
Młody_drog Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Duży potencjał ma ten silnik? Nie ma na forum żadnych dobrze zmodzonych 2.0 tdi
AndyN Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 (...) Martwi mnie tylko sterownik do Q .... i masakryczna ilosc pinow w nim ( 46 ) (...) Oj tam, oj tam Do ogarnięcia w moment gdy ma się wyjmaki .... :gwizdanie: 21 pinów wtyczki B MCE (to te ****we) w 30 minut Jak dobrze wsadzisz to od razu wychodzą .... 1
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Po hamulcach gdzies na jesien bedzie program i pewnie zmiana turbawki na CAHA i wydajniejszy cooler .....mam juz plan i mysle ze bedzie +200 ale wtedy to juz powinno być na pokładzie Tak powino byc Duży potencjał ma ten silnik? Nie ma na forum żadnych dobrze zmodzonych 2.0 tdi Potencjal to CR ma samym programem i zmiana turbawki wynik wychodzi taki : http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=48 Ale to wszystko pewnie tez zalezy od stanu motorowni (...) Martwi mnie tylko sterownik do Q .... i masakryczna ilosc pinow w nim ( 46 ) (...) Oj tam, oj tam Do ogarnięcia w moment gdy ma się wyjmaki .... :gwizdanie: 21 pinów wtyczki B MCE (to te ****we) w 30 minut Jak dobrze wsadzisz to od razu wychodzą .... Tylko tak , trzeba pamietac ze w B8 co nie ruszysz w elektryce to trzeba zmieniac na jakis inny sterownik i wspominajac o Ochronie komponentu :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Duży potencjał ma ten silnik? Nie ma na forum żadnych dobrze zmodzonych 2.0 tdi Potencjal to CR ma samym programem i zmiana turbawki wynik wychodzi taki : http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=48 Po co żonie 200 PeeSów?
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 No wlasnie poco zonie tyle kuniow a nie wspomne o QUATTRO
Młody_drog Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Coś ja tu czuję, że ty próbujesz żonę wydziedziczyć z tego auta i dać jej B6
saint4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Coś ja tu czuję, że ty próbujesz żonę wydziedziczyć z tego auta i dać jej B6 ja bym dawno to zrobił :polew:
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Zonie cos nie bardzo idzie jazda B8 woli swoim Citroenkiem C2 smigac po miescie
saint4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 moja żonke musiałem zmusić zeby nauczyła się wjezdzać do garażu, a jak juz to zrobiła to wysiadła cała mokra :polew:
Młody_drog Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zonie cos nie bardzo idzie jazda B8 woli swoim Citroenkiem C2 smigac po miescie To teraz 3 auta w domu? ee no to sprzedaj B6 i doinwestuj B8 do maksa
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 C2 dla corki zostanie Jakby ktos chcial zalozyc tempomat w B8 to mam na sprzedaz 300 PLN ....mozliwosc zalozenia albo samemu zalozyc http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=214739.0
KmK Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zonie cos nie bardzo idzie jazda B8 woli swoim Citroenkiem C2 smigac po miescie bo się stresuje, że jak uszkodzi mimo tego że zainstalowałeś prawie zestaw z noktowizorem, to się załamiesz dla żony dodaj asystenta parkowania chociaż z drugiej strony śmieje się z Twojej żony a znam takie babki, za którymi się nieźle napocić na torze żeby nie dać się objechać może to taki egz.. :>
saint4 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 wrc mam taki problem, zrobiłem zegary ale zamiast na wyświetlaczy sedan jest combi i swieci mi sie kontrolka od ciśnienia opon tak mi sie wydaje:) prosze o pomoc
wrclaguna Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Tylko to zmieniales ? cos nie tak zrobiles Musisz zmienic kodowanie i zmienic na sedan Daj fotke co ci powyskakiwalo
saint4 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 http://www.fotka.pl/profil/saint44/albumy/1,Ja/73391425 no ale to ciśnienie opon?? tylko tez troche lipa bo nie mam netu mobilnego, tylko stacjonarny, i tak bede latał tak mi sie wydaje ze jak zmienie to kombi na sedan to cisnienie zniknie bo przeciez avant ma inna mase całkowita
wrclaguna Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 cos tam porobil . Tak zaswiecila ci kontolka z systemu kontroli cisnienia opon tzw. TPMS , sprawdz czy masz wszedzie dobre cisnienie Jezeli chodzi o zegary to wchodzisz w 17 Coding 07 LongCoding Byte 2 i odznaczasz swojego seadna
saint4 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 oki dzieki ale jak otwieram long coding mam inne parametry co porobiłem...a sprytny jestem :polew: :polew: przed moim kombinowaniem wszystko było dobrze :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi