Młody_drog Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Znowu mi ten wątek uciekł z subskrypcji! Dzięki za kielicha w BT Grzechu, szkoda, że nie było okazji dłużej pogadać ale jak zwykle wszystko na wariata, nawet tego carbonu nie obadałem na żywo... Założyłeś już lusterka? Na tych fotach nie widać wycięcia na side assist?
griga-st Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Lepiej w B8 byc nie moze. Heble tyl beda tez w groszek? Bo na zdjeciu troche slabo widac Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez griga-st
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czekam na lepsze fotki bo jest ciekawie! Koło + gleba i jest mega look!
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Fotki beda PROFI a auto po świetach przejdzie SPA po zimie Przedni zacisk zrobil sie niestety mały a zas tylne pojda do malowania ( tylko nie wiem kiedy )
ykk Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ładna i jest co rezać Polubiłeś ten carbon, co? Nie ma za bardzo co robic w aucie I na tym koniec. Minelo prawie 4 lata i nie ma co robic Grzesiu sprzedawaj
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie wszystko zrobione Na pewno wleci jeszcze Dynamiczny układ kierowniczy
main Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 jest jeszcze sporo zabawy z carbonem. dyfuzor jakiś fajny w tylnym zderzaku bo chyba nie masz
alvaro Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Jest czad jest moc Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez alvaro
tomekhxc Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a w Rzesz. teraz to śnieg i deszcz na zmiane , a tu już letnie w sumie to ja też letnie mam
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a w Rzesz. teraz to śnieg i deszcz na zmiane , a tu już letnie w sumie to ja też letnie mam .....a lud domaga sie fot
exportsubripp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) U mnie za oknem takie coś, a letnie juz od miesiąca na aucie Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez exportsubripp
griga-st Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez griga-st
main Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ja za tydzień mam jechać w okolice Krynicy-zdrój i coraz bardzie myślę nad wrzuceniem z powrotem zimówek
tomekhxc Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a w Rzesz. teraz to śnieg i deszcz na zmiane , a tu już letnie w sumie to ja też letnie mam .....a lud domaga sie fot już dawno dodałem
Rekomendowane odpowiedzi