krystian3769 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A jak z tym imbusem w roczniku koniec 2010? BTW. Dużo trzeba pracy żeby się dostać do tego imbusa i sprawdzić w jakim jest stanie? Ponoć od 2009 są już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dokładnie od 10.2009 jest już dłuższy imbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marglu8049 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mały update Auto przeszło duuzy przegląd , oczywiscie oleje , filtry , płyn hamulcowy, płyn do wspomagania wymienione Dodatkowo dla swietego spokoju dałem do sprawdzenia i wymiany imbusa W gniezdzie wszystko w porządku i nic nie wyrobione Teraz spie spokojnie Czy wymieniłeś sam imbusowe czy cos jeszcze?Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Z ciekawości prosiłem mechanika przy okazji wymiany oleju aby zerknął na imbusa Tylko on został wymieniony ( koszt 20 PLN)Mechanik tylko zwrocił uwage ze w misce było bardzo czysto jezdze na Motulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Pompę oleju napędza ten imbus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 No proszę... Wszedłem na forum po wielu m-cach/latach nieobecności i co? I nic, bez zmian. Najbardziej wymodzona fura jak zwykle u wrclaguny :-) Nic dodać nic ująć. Mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 2,5 miesiaca czekania i wreszcie przyszły tylne zaciski Zgineły znalazły sie to farba to szkiełkowanie to to tamto Dodatkowo wpadły nowe tarcze 330 mm Zimermany , klocki oraz osłonySetup hebli przód i tył zakończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No to teraz kolorek w komplecie Grześ tak na wszelki wypadek jak by Ci się pomysły wyczerpały następny mod ... competition bumper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 pewnie już mu zalega w garażu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 pewnie już mu zalega w garażu :D Znów sasiedzi pomysla że fure zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 jeszcze panorama została Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hehehehe oj tam oj tam zmienisz za rok na b9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 najlepszy kolor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 pewnie już mu zalega w garażu :D Znów sasiedzi pomysla że fure zmieniałem To masz spostrzegawczych sąsiadów U mnie w rodzinie nawet nie wiedzieli, że miałem inny zderzak z przodu dwa razy haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Końcówki ultera jak są montowane u Ciebie? Tak jak nakładki ori chromowane czy grzebałeś gdzies głębiej w tłumiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/371 chyba się nie da jak nakładkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) competition bumper a jak to wyglada? Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez MARCIN607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekrab Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Hej, wie ktoś gdzie można dorwać takie zaciski? I czy hamulce 345/330 cztero tłoczkowe wejdą w felgę 18" 7J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mam takie brembo jak chcesz praktycznie nowe. W 18 powinno wejść nie wiem jak z szerokością i ET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi