Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nie otwierające się drzwi od środka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem tego typu, iż centralny normalnie chodzi z pilota wszystko fajnie, drzwi przednie i kierowcy i pasażera normalnie otwierają się i od zewnątrz i od wewnątrz, natomiast z tylne drzwi można otworzyć tylko od zewnątrz, od środka lipa :wallbash: Spotkał już się ktoś kiedyś z takim fantem ? :confused4:

Opublikowano

Nie masz przypadkiem włączonego zabezpieczenia przed otwarciem drzwi przez dziecko?

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor
:decayed: kurde nie pomyślałem o tak banalnym rozwiązaniu, jutro rano sprawdzę, być może przez przypadek... a zabezpieczanie blokuje od razu dwoje drzwi ?
Opublikowano

Przed chwilą sprawdziłem u siebie (B6) - każde drzwi trzeba zablokować oddzielnie. W B5 też tak chyba jest.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

No to mam zagadkę bo problem jest z dwoma tylnymi drzwiami.. jutro rano sprawdzę :hi:

Opublikowano

Prawdopodobnie masz włączoną blokadę dla dzieci i nie można otworzyć od środka,blokadę masz koło zamka taki przełącznik góra dół.

Opublikowano

w b5 tez takie zabezpieczenie jest w każdym cywilizowanym aucie jest :tongue4:

Opublikowano

No tak ale kolega pisze,że ma problem z dwoma drzwiami.Czytajcie dokładnie posty,chyba nie zablokowal by obu naraz.

Opublikowano

Wystarczy jak po myciu auta wyciera się wnęki i drzwi. Ja tak zrobiłem, przetarłem szmatką i później się głowiłem dlaczego pasażer nie może drzwi otworzyć... :>

Opublikowano
  • Autor

Ok, problem rozwiązany, mieliście racje włączyła się blokada przez przypadek, tylko dziwi mnie fakt ze od razu z dwóch stron, może faktycznie wycierałem wnęki ale jakoś sobie nie przypominam, od ponad 2,5 roku pierwszy raz taka sytuacja i to z dwóch stron, czary mary :mysli: Ważne ze wszystko ok :wink4:

Opublikowano

Wystarczy jak po myciu auta wyciera się wnęki i drzwi.

Ja pierdziu :shocked: robi ktos tak??

U mnie wlasnie wystepuje ten problem w jednych drzwiach, i napewno nie jest to blokada... jak bedzi eczas pewnie trzeba bedzie sie do klamki dobrac :evil:

Opublikowano

U mnie wlasnie wystepuje ten problem w jednych drzwiach, i napewno nie jest to blokada... jak bedzi eczas pewnie trzeba bedzie sie do klamki dobrac :evil:

zawsze do sucha szmatką całe autko:tongue4: :wink4:

Opublikowano

a co ty zostawisz mokre że tak się dziwisz?