Escalide88 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam wczoraj miałem stłuczkę pewien Pan wjechał mi mercedesem w prawą stronę, błotnik ma wgniecenie i pękł zderzak lampa porysowana odprysk na drzwiach mianowicie pękniecie chyba spowodowane sprężeniem drzwi z 2 strony taz nie za fajnie bo zdarzyłem odbić na Pas zieleni gdzie były krzaki i dość wysoki prób a ja mam obniżone auto no i w ten sposób opadły mi drzwi i tez jest pękniecie które widać dobra przejdę do rzeczy zauważyłem dzisiaj ze zegary dziwnie działają komputer pokazuje ze brak oleju ze hamulce nie działają Abes i Asr się świeca albo na przemian albo razem boje się ze to coś poważnego nie ruszam Auta powiedzcie mi jak mam działać przy rzeczoznawcy co mam robić
arielka Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Uśmiechać się A tak poważnie, to współpracuj: wskazuj co zauważyłeś, co Cię niepokoi (uwagi), ew. pokreślaj, że potrzebne będą dodatkowe oględziny po demontażu. Nie naciskaj aby zakwalifikował element niezwiązany ze szkodą, bo likwidator od razu zmieni podejście... Powodzenia Pozdrawiam arielka
Escalide88 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 okdzieki bede patrzył co on robi i tylko wskazywał miejsce jak bedziue po to dam znac [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 15:27_________________________________________________Witam Mam do was pytanie co mam robić jak oględziny pojazdu wyszły inaczej niż protokół kolizji ? mianowicie zaznaczyli tylko miejsce uderzenia ale nie skutki jakie nastąpiły później czyli wjechanie na pas zieleni zadrapanie lewej strony w protokole policji tego nie ma nawet żadnych uwag
arielka Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 "oględziny pojazdu wyszyły inaczej ..." Jak to rozumieć ?
Rekomendowane odpowiedzi