Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór telefonu - Nokia E51 czy E65?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

czy ktoś ma do czynienia z telefonami z tematu? zależy mi na funkcjonalnym i estetycznym sprzęcie, którego używałbym również jako GPSu w samochodzie. na zdjęciach wyświetlacz E65 wygląda na większy ale czy jest tak na prawdę?

E51 wg mnie wygląda lepiej i ma radio, E65 jest za to sliderem, które lubię i jest odrobinkę tańsza.

Opublikowano

A moze jednak cos innego? Wczoraj odebralem k800i i jestem strasznie zadowolony! Funkcjonalna zabawka, prawie wszystkie bajery (brak wifi), superowa bateria. Czy E65 to ten telefon i imitacją "chinskiej" skory ?

Opublikowano

daj sobie spokój z GPSem w telefonie....kup sobie palmtopa z telefonem i po problemie...jesli masz obawy typu -bo jest duży -to porozmawiaj z kims kto ma taki sprzet , skutecznie rozwieje twoje wątpliwosci.

Polecam Mio A 501- w miare tani a możliwosci ma wieksze niz Nokia N95 ( no słabszy aparat ale fotki robi i tak świetne)

Opublikowano
  • Autor

nie jestem przekonany do tego SE - co prawda telefonik rzeczywiście robi wrażenie ale u mnie z Nokią jest jak z Audi - przywiązanie do marki pozostaje :)

co do Mio - nie chcę wydać na telefon 1,5k PLN, 800 to i tak sporo ale moja E50 miała mały wypadek i potrzebuję porównywalnego telefonu (używało mi się go świetnie).

Opublikowano

e65 ma wiekszy wyswietlacz troszke... ale hmm jak juz wolisz ktory wybrac.. kolega ma tomtoma w e65 i cos pieknego .. zadnej zawiechy itp wyswietlacz jest na tyle duzy ze na uchwycie przy szybie spokojnie widzisz trase .. GPS z bluetooth i szerokosci :)

Opublikowano

A takie pytanie - czy masz antene GPS czy musisz ja jeszcze kupic? bo jesli tak to wydatki rosną a takiego Mio kupisz spokojnie w granicach tysiąca. Przynajmniej nie będziesz zdany na TomToma tylko zainstalujesz program jaki ci sie tylko zechce....

Opublikowano

Przecież pod Symbiana oprócz TomToma jest jeszcze "Garmin Mobile" i "Sygic Mobile", więc wybór jest...

Opublikowano

Przecież pod Symbiana oprócz TomToma jest jeszcze "Garmin Mobile" i "Sygic Mobile", więc wybór jest...

ale troche ciezko porownywac garmina i inne naviexperty do tomtom , a juz nie mowie do automapy na WM :)

Opublikowano
  • Autor

A takie pytanie - czy masz antene GPS czy musisz ja jeszcze kupic? bo jesli tak to wydatki rosną a takiego Mio kupisz spokojnie w granicach tysiąca. Przynajmniej nie będziesz zdany na TomToma tylko zainstalujesz program jaki ci sie tylko zechce....

antenę muszę niestety kupić ale palmtopy po prostu mnie nie interesują, potrzebuję telefonu a GPSu nie będę używał często.

Opublikowano

E51 nigdy nie używalem, E65 mam praktycznie nowego ale nie podchodzi mi w ogóle. Cięzkie menu, cięzka obsługa, małe klawisze, telefon jakiś taki mało poręczny , osobiście odradzam. Jesli chodzi o gps w telefonie, to chyba niewiele telefonów ma wbudowany ten moduł, a jeśli już ma to z tego co czytałem jest problem z programami i zintegrowaniem modułu gps z telefonu z mapami (programami).

Opublikowano

Bierz E65 !!

Opublikowano
  • Autor

Bierz E65 !!

dlaczego? jak na razie jestem za E51 - ma nowszy Symbian (podobno śmiga lepiej niż poprzednie wersje) i ogólnie jest telefonem trochę nowszym od E65.

Opublikowano

dlaczego? jak na razie jestem za E51 - ma nowszy Symbian (podobno śmiga lepiej niż poprzednie wersje) i ogólnie jest telefonem trochę nowszym od E65.

E51 jest brzydka :P E50 mialem 2 i wogole jej nie polecam ..... E65 mialem rowniez i bylem naprawde mile zaskoczony, fajny czytelny wyswietlacz, nic sie nie rucha przy wysuwaniu/ wsuwaniu, elegancko :thumbup:

Opublikowano

Ja bym nie bral ani tej ani tej :P Wez sobie N73 :)

Opublikowano
  • Autor

i tu dałeś mi do myślenia! rzeczywiście fajny sprzęcik z tej N73. masz może taką na sprzedaż? :D

Opublikowano

n73 naprawde fajny sprzęt.. i duuuużo większy wyświetlacz :)

Opublikowano

i tu dałeś mi do myślenia! rzeczywiście fajny sprzęcik z tej N73. masz może taką na sprzedaż? :D

Do sprzedania nie mam , bo sam taka bede teraz kupowal :) Juz ja mialem kiedys i bylem BARDZO ZADOWOLONY!! I teraz po dlugich poszukiwaniach , znowu sie na nia zdecydowalem , bo nie widze nic godnego uwagi :)

Opublikowano

A może NOKIA np. 6500 ... obecnie można już znaleść navi działające pod javą!

Opublikowano

E65 bardzo pozytywne wrażenie robi mam ją już od miesiąca (ale od zawsze mam telefony z symbianami), porównując ją do N73...n73 ma lepszy aparat i lepsza jakośc muzy reszta gorsza!

Opublikowano

E65 bardzo pozytywne wrażenie robi mam ją już od miesiąca (ale od zawsze mam telefony z symbianami), porównując ją do N73...n73 ma lepszy aparat i lepsza jakośc muzy reszta gorsza!

Ale jak jest znawca tematu to powiedz nam co to jest ta "reszta" :) Bo ja sadze ze wcale nie jest gorszy od E65 , biorac pod uwage ze to inne telefony :) Slider vs normalny. Inna wersja Symbiana :) N73 wiekszy wyswietlacz :)