hubtychy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Dobra mój temat już nieaktualny.Ustawiłem się dziś za "rozsądną cenę" z Aligatorem w Katowicach. Oprócz Chipa zrobi mi jeszcze większą turbinkę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
AMON Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Dobra mój temat już nieaktualny.Ustawiłem się dziś za "rozsądną cenę" z Aligatorem w Katowicach. Oprócz Chipa zrobi mi jeszcze większą turbinkę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zdrada poza tym mozesz napisac za jaka ''rozsadna cene'' sie ustawiles u Aligatora,moze byc priv,pzdr.
ArkadiuS Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 czy lista jest jeszcze otwarta? Znajomy chciałby się wpisać: pacjent to A3 silnik 2.0tdi, 140KM, r.2004,
AMON Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 czy lista jest jeszcze otwarta? Znajomy chciałby się wpisać: pacjent to A3 silnik 2.0tdi, 140KM, r.2004, Mysle,ze nie bedzie problemu,ale przedzwon na wszelki wypadek do chlopakow z Ecu i przedstaw sytuacje jak bedzie ok a zapewne tak to daj znac,pzdr
Piechol Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 raczej nie powinno być problemu, ja jade w sobotę teraz
whitewidow Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam. Zna mozesz ktos dobrego fachowca z okolic Szczecina, Koszalina. Chodzi o A4 2.0 FSI 150KM. Wogole czy jest sens zawracac glowe. Z gory dzieki. Pozdrawiam.
Piechol Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam. Zna mozesz ktos dobrego fachowca z okolic Szczecina, Koszalina. Chodzi o A4 2.0 FSI 150KM. Wogole czy jest sens zawracac glowe. Z gory dzieki. Pozdrawiam. przecież to wolnossak jest... co chcesz tam robić?
AMON Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam. Zna mozesz ktos dobrego fachowca z okolic Szczecina, Koszalina. Chodzi o A4 2.0 FSI 150KM. Wogole czy jest sens zawracac glowe. Z gory dzieki. Pozdrawiam. przecież to wolnossak jest... co chcesz tam robić? Moze chce zrobic z niego 2.0 Turbo
mosqitt Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeżeli ktoś ma jeszcze chęć, lista jeszcze otwarta, proszę się wpisywać na forum vwgolf w tym wątku: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=425221 pzdr
ciachpach Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Po rozmowach z chłopakami idzie nowa tura noworoczna,mozna sie wpisywać na forum golfa http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=425221 lub tu.
AMON Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Po rozmowach z chłopakami idzie nowa tura noworoczna,mozna sie wpisywać na forum golfa http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=425221 lub tu. Kolego mam pewna sugestie,moze stworzysz nowy temat odnosnie grupowego chiptuningu,ten tamat zeszloroczny zamkniemy bo juz mysle ze czas na niego,pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi