A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Mi się to kompletnie nie widzi, po takich modyfikacjach nie dziwne że mamy problem ze sprzedażą auta. Kwestia gustu jest indywidualna ale dobrego smaku już należy do ogółu więc ja oceniam tą dokładkę jako ale jak to się mówi to właścicielowi ma się podobać
Rafi78 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ej no muszę go umyć chociaż a foto jak niem tak nie ma -jak szkoda ci wody na mycie to wystaw na deszcz teraz go nie brakuje
kruszek1985 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Odświeżę trochę temat. Pomijając kwestie wyglądu wózka widłowego czy obecni tutaj panowie którzy widzieli lub montowali tego typu nakładki są w stanie powiedzieć jak ma się sprawa montażu mechanicznego tego typu nakładek. Jak wygląda sprawa zamknięcia nadkola bo w originale przychodzą takie małe spojlery a tutaj ? Dziura ? Pytam z czystej ciekawości bo zastanawiam się nad jakimś modem ale wole orginały. Aczkolwiek lubię znać wszystkie opcje Przykładowa aukcja z nakładką AUDI A4 B6 DOKŁADKA ZDERZAKA NOWA NOWOŚĆ ZOBACZ !! (3027585243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zaraza8531 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 ja bym wolał założyć ori s-line, lub S4 reszta mi się kojarzy z taką wioską co jeszcze na szybe naklejke tuning i jesteś gość hehe
Rekomendowane odpowiedzi