Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B5 przygnieciona drzewem!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie przed chwila w Faktach pokazywali jak drzewo zabilo chlopaka 26 lat w Audi A4 B5 kolor niebieski/granatowy , drzewo przygniotlo auto.

Ktos cos wie , czy to od nas ktos czy moze nie ??

Opublikowano

właśnie założyłem też temat o tym... mam nadzieje, że to nikt od nas...

Opublikowano

Tez weszlem po to zeby zalozyc temat...Mam nadzieje ze to nikt z klubu a dla tego chlopaka >> [ * ]

Opublikowano

http://fakty.interia.pl/kraj/polska_lokalna/mazowieckie/news/zginal-przygnieciony-przez-drzewo,1048606,217 :

Zginął przygnieciony przez drzewo

26-letni kierowca samochodu osobowego, przygniecionego złamanym drzewem stał się śmiertelną ofiarą wichury na Mazowszu. Do wypadku doszło sobotnim wieczorem w miejscowości Bardonki, w gm. Ciechanów - podała w niedzielę policja.

Jak poinformował oficer dyżurny Wojewódzkiej Komendy Policji w Radomiu, na jadące drogą audi przewróciło się złamane przez silny wiatr drzewo i przygniotło kierowcę auta. - Pasażerowie samochodu - 19-letnia żona kierowcy i jego sześciomiesięczna córka zostały lekko ranne i przewieziono je szpitala - dodał dyżurny mazowieckiej policji.

W wypadku uczestniczyło jeszcze jedno auto, renault. Jego kierowca widząc, że drzewo spada na jadące przed nim audi, chcąc uniknąć katastrofy, zjechał na przeciwny pas ruchu i uderzył w leżący w poprzek drogi pień. Żadnej z osób jadących renault nic się nie stało.

Opublikowano

masakra normalnie :confused4:

wyrazy wspolczucia

Opublikowano

Ludzie co to się dzieje ... gdzie były służby odpowiadzialne za drogi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...