Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Panowie przed chwila w Faktach pokazywali jak drzewo zabilo chlopaka 26 lat w Audi A4 B5 kolor niebieski/granatowy , drzewo przygniotlo auto. Ktos cos wie , czy to od nas ktos czy moze nie ??
Gość zdeniu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 to było gdzieś w ciechanowskim
talib1990 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 właśnie założyłem też temat o tym... mam nadzieje, że to nikt od nas...
Ciepły Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tez weszlem po to zeby zalozyc temat...Mam nadzieje ze to nikt z klubu a dla tego chlopaka >> [ * ]
maku211 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 http://fakty.interia.pl/kraj/polska_lokalna/mazowieckie/news/zginal-przygnieciony-przez-drzewo,1048606,217 : Zginął przygnieciony przez drzewo 26-letni kierowca samochodu osobowego, przygniecionego złamanym drzewem stał się śmiertelną ofiarą wichury na Mazowszu. Do wypadku doszło sobotnim wieczorem w miejscowości Bardonki, w gm. Ciechanów - podała w niedzielę policja. Jak poinformował oficer dyżurny Wojewódzkiej Komendy Policji w Radomiu, na jadące drogą audi przewróciło się złamane przez silny wiatr drzewo i przygniotło kierowcę auta. - Pasażerowie samochodu - 19-letnia żona kierowcy i jego sześciomiesięczna córka zostały lekko ranne i przewieziono je szpitala - dodał dyżurny mazowieckiej policji. W wypadku uczestniczyło jeszcze jedno auto, renault. Jego kierowca widząc, że drzewo spada na jadące przed nim audi, chcąc uniknąć katastrofy, zjechał na przeciwny pas ruchu i uderzył w leżący w poprzek drogi pień. Żadnej z osób jadących renault nic się nie stało.
EndriuGiz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 masakra normalnie wyrazy wspolczucia
adadur Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ludzie co to się dzieje ... gdzie były służby odpowiadzialne za drogi
Rekomendowane odpowiedzi