Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Jak zmodernizować swoją A4 na orginalnym radiu i mieć navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś z was podłanczał navi w zegary. Ja posiadam A4 z 2001 w nowej budzie radio horus II i chciałbym podpiąć navi w zegary (zegary podświetlane na biało). Co potrzebuje jakie koszty i jak to zrobić? Czy jest ktoś wstanie mi pomóc?

Opublikowano

potrzebujesz navi i dwóch kabli

Opublikowano
  • Autor

Oki taka navi orginalna audi do bagaznika plus sterowanie do navi koło ręcznego to koszt ok 350 Wszystko pasuje ale gdzie można dostać wiązke żeby to podłączyć i jak to wszystko spiąć czy ma ktoś może schemat jak to podłączyć lub czy ktoś sie bawi w np. dorobienie takiego kabla. No i jeszcze jedno jak jest zmieniarka podpięta czy jest jeszcze gdzie podpiąć czytnik navigacji?[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 19:23 _________________________________________________Numer navi którą moge zakupić to 4B0 919 887 D Jest to navi z A4 z 2003 roku i do tego jest sterowanie koło ręcznego za 350 zł czy warto ma też wtyczki tylko z poopcinanymi kablami

• 3 lata później...
Opublikowano

Mam podobne pytanie mam A4 B6 i chcialem wyjac radio wstawic NAVI wiem ze musze zakupic nowy tunel by climatronik opuscic w dół a w miejsce climatronika i radia wstawic nawi z wyswietlaczem. PYTANIE dotyczy jaki kosz tego by był i jak to zrobic??? nowy tunel(ramka) sprzedac stare radio zakup navi i jak to podłączyc ?? czy misial bym cos zmieniac w ustawieniach komputera????? prosze o pomoc jak juz se all dowiem wtedy bede to kminil :hi:

31072011560kopia.th.jpg

Widzicie Clime daje nizej i mam miejsce na NAVI.O to mi chodzi.Tu jest kaseciak ale zmieniarke na 6CD mam w schowku z tego cowiem to juz nie bedzie potrzebny bo nawi ma podlączenia do USB itptak?

Opublikowano

Mam podobne pytanie mam A4 B6 i chcialem wyjac radio wstawic NAVI wiem ze musze zakupic nowy tunel by climatronik opuscic w dół a w miejsce climatronika i radia wstawic nawi z wyswietlaczem. PYTANIE dotyczy jaki kosz tego by był i jak to zrobic??? nowy tunel(ramka) sprzedac stare radio zakup navi i jak to podłączyc ?? czy misial bym cos zmieniac w ustawieniach komputera????? prosze o pomoc jak juz se all dowiem wtedy bede to kminil :hi:

31072011560kopia.th.jpg

Widzicie Clime daje nizej i mam miejsce na NAVI.O to mi chodzi.Tu jest kaseciak ale zmieniarke na 6CD mam w schowku z tego cowiem to juz nie bedzie potrzebny bo nawi ma podlączenia do USB itptak?

Koszt instalacji RNS-E to jakies 1500zł(stacja+ kable+ kosz) Tunelu kolego nie musisz zmieniac tylko sam kosz na 2DIN`owy :wink4:

Opublikowano

31072011560kopia.th.jpg

Jeśli myślisz o RNS-E to tutaj masz link w którym znajdziesz odpowiedzi na trapiące Cię pytania :>:

kliknij => RNS-E od A do Z :wink4:

Opublikowano

Juz znalazlem to co mi potrzebne nie spinaj sie tak kolego :disgust:

Opublikowano

A ori mała navi będzie chodzić bez kolorowego fisa?

Opublikowano

Też mi się tak wydawało. Dzięki za info.