Fati Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam Panowie. powiedzcie mi co to oznacza: 01237 - Fuel Shut-Off Valve (N109) 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent wiem że jest to związane z zawórem odcięcia paliwa (N109) ale co się z nim dzieje i jak ten błąd zlikwidować
sokolnh Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 próbowałes go skasowac i dalej sie pojawiał ? masz jakies niefabryczne odciecie zapłonu ?
spanky Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 a czy cos niepokojacego dzieje sie z furmanka ... ? pewnie masz dodtakowe zabezpieczenie przed kradzieza ....
Fati Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 tak, mam dodatkowe niefabryczne odciecie na pompie, niepomyślałem o tym ale to może być to. Prawdę mówiąc nie próbowałem tego kasować bo dopiero zaczyna współpracę z vagiem i jestem ostrożny w jakichkolwiek działaniach, ale dzięki koledzy bo chyba mnie naprowadziliście. Z furką nic niepojącego sie nie dzieje. Przed momentem zastosowałem się do waszych wskazówek: skasowałem błąd i przy załączonym zabezpieczonku przeskanowałem ponownie bryczkę, błąd już się nie pojawił. Mieliście rację. Dzięki panowie.
Rekomendowane odpowiedzi