Gość sizetheday Opublikowano 24 Marca 2006 Opublikowano 24 Marca 2006 Czesc oto link do galerii, tam znajdziecie zdjecia mojej a4, 2.6, v6, benzyna+LPG http://audia4v6.fm.interia.pl/ pozdrawiam i czekam na opinie sizetheday
Sprinter Opublikowano 25 Marca 2006 Opublikowano 25 Marca 2006 Autko przyjemne, felgi całkiem całkiem, ale przydałaby się gleba przynajmniej -40 do nich. Co mi się nie podoba, jestem średnim fanem tych przednich ringów w lampach ala BMW, totalnie nie podobają mi się tylne światła, wstawiłbym seryjne z rocznika powyżej 98-99. Poza tym gratuluję niuńki
dziarule Opublikowano 26 Marca 2006 Opublikowano 26 Marca 2006 widac ze troch hajsu w nia wlorzyles bardzo ladnie sie prezentuje... i mam pytanko: Jakiej firmy masz instalacje gazowa?? Bo ja zrobilem u siebie za 5.200zl instalacje wlosko austriackiej firmy OMVL i wszyscy mechanicy zachwalaja ta firme i w sumie moze z 5% mocy tylko traci na gazie, ale tych kabli mi nie pochowali tak jak u ciebie...
Hugo Opublikowano 26 Marca 2006 Opublikowano 26 Marca 2006 Bo ja zrobilem u siebie za 5.200zl instalacje wlosko austriackiej firmy OMVL i wszyscy mechanicy zachwalaja ta firme i w sumie moze z 5% mocy tylko traci na gazie, ale tych kabli mi nie pochowali tak jak u ciebie... Za ile :shock: :shock: A której generacji to instalacja , że tyle zapłaciłeś??
dziarule Opublikowano 26 Marca 2006 Opublikowano 26 Marca 2006 to jest 3 generacji instalacja... do aut z kolektorem i po za tym V6 z wtryskiem sekwencyjnym. A zaplacilem tyle bo obawialem sie ze jak kupie jakas tania to mi na silnik siadzie (bo sasiad chcial oszczedzic i auto stoi pod domem bo silnik do wymiany) po za tym zalezalo mi na tym zeby autko starcilo jak najmniej mocy i doradca z tej firmy znalazl cos takiego po drugie jest to firma ktora ma swoje serwisy w wielu miejscach europy wiec gdyby cos mi siadlo w innym kraju to oni odholowuja mi auto i robia na miejscu.
obajt Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Co do A4 -> Audi w stylu Bmw :mrgreen:
Gość maroelk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 :mrgreen: ladna bryczka podoba mi sie ale lampy przednie mam ladniejsze tylne mi sie podobaja :razz: pozdrawiam
Gość sizetheday Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Instalacja jest LOVATO...kosztowala 4500 rok temu...moc traci dopiero przy 200km/h a problemow z nia zadnych..
Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Ładna A4 .. Lampy z tylu równiez.. sam mam na takie ochote :razz: wiec bedzie nas 2 pozdro
Rekomendowane odpowiedzi