abdul81 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 koledzy pytanko jest takie Gdzie najlepiej na śląsku lub ewentualnie kraków wybrać sie na hamownie 4x4 ? Ponoć ta w gliwicach to coś przekłamuje cos tak czytałem
barniix Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Najlepiej u Aliego w Dynosoftcie http://www.dynosoft.pl/oferta/14-hamowania-obcizeniowa-4wd.html
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 koledzy pytanko jest takie Gdzie najlepiej na śląsku lub ewentualnie kraków wybrać sie na hamownie 4x4 ? Ponoć ta w gliwicach to coś przekłamuje cos tak czytałem Przekłamuje bo tak napisał Moskal szpec Gdyby przekłamywała, to nie jeździ tam tylu tunerów
abdul81 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 czyli w gliwicach też jest ok?? Najlepiej u Aliego w Dynosoftcie http://www.dynosoft.pl/oferta/14-hamowania-obcizeniowa-4wd.html a nie wiesz jakie u nich koszta pomiaru są?
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 W zeszłym roku ceny wyglądały następująco: ośka 150 zł quattro 300 zł
Hikiel Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ceny raczej się nie zmieniły a hamownia jest ok.
Michał Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jak trafisz na dynoday w dynosofcie to będzie taniej, Wojtek jakiś czas temu hamował ośki za 70-80zł jak dobrze pamiętam <-mogę się mylić bo nie przywiązywałem do tego uwagi zresztą są chyba dwie tak nowoczesne hamownie obciążeniowe w Polsce: jedna w dynosofcie w katowicach, druga u Patroxa we Wrocławiu
stanley Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jak trafisz na dynoday w dynosofcie to będzie taniej, Wojtek jakiś czas temu hamował ośki za 70-80zł jak dobrze pamiętam <-mogę się mylić bo nie przywiązywałem do tego uwagi zresztą są chyba dwie tak nowoczesne hamownie obciążeniowe w Polsce: jedna w dynosofcie w katowicach, druga u Patroxa we Wrocławiu obydwie wyzej wymienione + gliwice na ul.tarnogórskiej
Rekomendowane odpowiedzi