pborus1 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witajcie mobilki:) Mam tam w avanciku taką mała tubke...Ale wkurza mnie że tam jest myślałem kupić orginalny suwbufer albo zrobic zabudowe.Co wy na to?...
Reggi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jak wkurza Cie Sub. Audi to zrob zabudowe , w dziure koła zapasowego albo w klape bagażnika Ja tam wole Ori
Nowak_zg Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 zalezy czego oczekujesz - jesli chcesz konkretny bas to rob zabudowe a jesli chcesz po prostu bas jako lekkie uzupelnienie seryjnego sprzetu to kup ori jak chcesz mam ori do avanta na sprzedaz
Krycha Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie ma co porównywać nawet budżetowego suba do ori Audi. Tam z tego co wiem pracuje głośnik 16cm. Ciśnienia z tego nie będzie ale jeśli chcesz delikatnego basu to czemu nie - możesz kupić ori
bialas23 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jesli orginalny to bose, nokie odradzam szkoda czau i pieniedzy.
Nowak_zg Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 bose zagra dobrze jesli masz wszystko bose .....
1paul11 Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Panowie powiecie mi jak podłączyć ori tube niestety noki, bo nie mam schematu wtyczki ani oryginalnego okablowania w aucie.
Rekomendowane odpowiedzi